| andreea13134 a întrebat:

Hey! Am o problema destul de grava, zic eu...am o relatie de aproape 3 ani si ne intelegem foarte bine,dar uneori simt k nu sunt ceea ce el vrea de fapt,am discutat cu el aceste lucruri si a spus ca eu sunt totul pentru el si ca sunt exact cum vrea el, dar eu nu sunt convinsa de acest lucru, am mers si la un psiholog dar nu am rezolvat nimik...ati fost puse in situatii de genu? si daca da atunci cum ati rezolvat problema?

Răspuns Câştigător
| marya1994 a răspuns:

Si eu mai am un pic si fac trei ani de cand sunt cu iubitul meu, si mi s-a intamplat si mie acelasi lucru dar m-am convins ca este doar in mintea mea. Nu stiu cum sa iti explic mai exact dar cand esti de mai mult timp cu o persoana de gandesti ca poate acum si-a schimbat conceptiile si isi doreste de la tine sa fii la nivelul asteptarilor sale dar trebuie sa ne dam seama ca ei ne iubesc asa cum suntem si pentru ceea ce suntem...si asa e cel mai binekiss

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii zici sa iti spuna totul pe fata si daca nu vrea il ameninti asa sa se sperie ca il lasi, apoi iti zice ce nu e bine.

| Marijuana a răspuns:

Nu cumva in inconstientul tau simti ca nu esti ceea ce vrea el pentru ca asta este sentimentul tau ca el nu e ce vrei?