| xAnDrAx a întrebat:

Hey:* Am o problema.E vb de un băiat sad prima data când l.am văzut mi s-a părut un fitos, nesuferit.Ei bine cu timpul ne.am văzut foarte des și cred ca m.am îndrăgostit...Eu sunt puțin mai mica decât el și nu știu dacă simte ceva pentru mine.Dar el în prezenta mea face unele gesturi [ ma cicălește, ne certam(el începe cearta), ma privește timp de vreo 30 secunde și după își revinelaughing]De la un timp am început sa ii arat putina indiferenta sa vad dacă într-adevăr ma place..Maine s.ar putea sa ma duc la el(are și o sora cu care ma înțeleg foarte bine) Si nu știu ce sa fac sa se uite puțin la mine...sadsad Un sfat plzzzsad

5 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Vorbeste cu el. Fii prietenoasa si sociabila. Te place. Spune-i ca este dragut si simpatic. Succes!

| zxzx a răspuns:

Crede ca sunteti doar prieteni.

| F1rstBlooD a răspuns:

Eu cred casi bate joc de tine pentru ca daca tear iubi nu tear cicali si nu ar incepe o cearta
dai putina indiferenta si atunci o sa se vada daca te iubeste
el momentan crede ca are lumea la picioare si crede ca poate sa cucereasca orce fata
te sfatui sa nul mai bagi in seama o perioada de vreme si sa incerci sa te combini cu alt baiat dar nu sa te indragostesti de el sa il faci gelos si atentie sa nu fie violent
ooo si afla cit mai multe de la soara lui
bafta

| Roore a răspuns:

Saruta-l direct! Pe ascuns fata de sora lui, e mai distractiv asa. Daca te place te va place mai mult, daca numa te tachineaza fara sa te placa atunci sarutul va fi ca o tachinare inapoi. Nu ai ce pierdehappy

| Amiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Fix asa a inceput relatia mea. La inceput credeam ca e un enervant mai ales ca era cu 2 ani mai mare ca mine apoi am inceput sa ne cicalim si sa ne batem apoi ne-am indragostit unul de altul. Daca el te place se v-a intampla de la sine dar stai si tu pe langa el si arata-i cat de cat ca il placi!:* Bafta