| alicris a întrebat:

Hey... am o problema. Este prima oara cand am o iubita foarte dificila... pana acum eram obisnuit ca toate sa fie cu mine ca sunt "bunaciune" si alte chestii si sa fie foarte simplu cu ele. Sunt cu fata asta de 5 luni si am trecut prin multe.Ma enerveaza ca nu vorbeste cu mine adica raspunde greu de abia vorbeste, toata ziua vb la o stare pe fb cu 2 fraieri si eu ca sa nu fie ea geloasa nu vorbesc cu nici o fata, ea in schimb vorbeste si sunt destul de gelos, spuneti mi si mie cum sao fac sa imi acorde mai multa atentie ce sa ii spun mai interesant in afara de complimente si chestii de genul acesta ca i-am mai zis. Cine reuseste sa ma multumeasca funda :*

9 răspunsuri:
| Prici a răspuns:

Da-i papucii oh go on
nu te meritahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum au spus si ceilalti, nu te merita!oh go on
Trateaz-o cu indiferenta o perioada... poate se simte prea "cautata" big grinlaughing. Daca intr-adevar te place si tine la tine, te va cauta ea. Sau fa-o geloasa si tu, utilizand "metodele" ei. Daca nu merge, da-i papucii si s-a rezolvathappy
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Capteazai atentia fa drege

| emil11 a răspuns:

Auzi, numele tau e Mihai aka Coca? Si esti din Alexandria?

| diiiiiana4cka a răspuns:

E o fraiera,n-ai pentru ce sa iti pierzi timpul cu dinsa,pentru ce iti trebuie ea tie,nu te merita. Daca totusi nu te decizi so lasi,ignoro complet,nu-i scrii,vb cu mai multe fete! Nui acorda atentie,nu-i mai face complimente! Si poate o sa inceapa sa observe ca te indepartezi de ea, asa ca o sa inceapa sa actioneze cu micile vraji ale ei! LA urma urmei daca nu ti se primeste asta, cel mai bine zii in fata ca nu te aranjeaza comportamentul ei, zii ca vri sa iti arate si ea sentimentele ei fata de tine, sa iti dovedeasca cumva asta! Cum poti sa fii impreuna cu ea de 5 luni,si ea asa sa se comporte,cum ai suportato pina acum? Dupa cum zici,pare ca ei e totuna de tine! ASa se face impresie,nu stiu,nu cunosc tot si nu pot aprecia! Fiecare intelege in felul sau! Dar mai bine sa nu te joci cu asa fete, ca mai tare tu suferi, gasesteti o fata care te merita, si intr-adevar va simti cv pentru tine! Sunt multe fete, e plina lumea de eele! Succes! si scuze daca am zis ceva ce te-a jignit!

| NimeniNu a răspuns:

Din cate zici tu, nu te merita happy! Insa, daca tu chiar nu vrei sa te desparti de ea, ai putea sa discuti cu ea intre 4 ochi : sa-i spui ce te deranjeaza la ea, si daca ar putea sa schimbe. Dar sa ii spui cu frumosul pentru ca sa nu se simta jignita. Sper ca te-am ajutat big grin

Pa, pa! :*

| zuz02 a răspuns:

Simplu. Ii spui direct ce simti cel mai bine. Am trecut prin asta. Adica nu exact prin ce treci tu, dar aproximativ. Am aflat pe pielea mea. Cel mai bine spui direct; chiar daca uneori adevarul doare, macar toate vor fi clare. Sper ca te-a multumit raspunsul meu. Numai bine!

| Ddeeea4400 a răspuns:

Poate nu vrea sa-ti arate ca are sentimente pentru tine..asa am facut si eu acum vreo 2 ani pentru ca ex-ului i-am aratat ca tin la el si a vrut sa profite de mine..mrg poveste lunga.si prietenul meu de atunci nu stia ce e cu mine si ca sa vada daca tin la el mi-a zis ca se duce la un prieten care vr sa-l bata..si atunci m-a facut sa ma schimb.acum nu stiu e posibil sa se supere sau ar putea merge si cu indiferenta. oricum nu incerca cu gelozia ca eu zic ca va incerca sa te faca si mai gelos. bafta':*