| 5SOS a întrebat:

Hey am o problema, imi place multtt de un baiat dragut rau de tot...happy dar chestia ca si cam 4 prietene de ale mele il place crying si nu stiu ce sa fac eu si cu acele fete ne-am certat si neam suparat una pe cealalta si el isi cauta un o iubita si peste 6 zile am aflat de pe facebook ca e CUPLATcryingcrying si nu imi vine sa cred ...si acum el e cuplat eu certata cu prieteneele mele si inca imi place de el mult rau de tot in toate orele ma gandesc Numai la el crying cand am aflat ca e combinat mia picat fata si eu care azi pe la 7 cand iese afara voiam sa ii spun tot ce simt pentru el.

3 răspunsuri:
| ColorfulBubbleGum a răspuns:

Ai putea incepe prin a invata gramatica limbii romane. Poate o sa-l dai gata dupa ce o sa stii sa vorbesti macar corect.happy

| A4DrIAn a răspuns:

Nu imi vine sa cred ce greseala ai facutsad.
Chiar nu realizei ca nu rb. sa renunti la prietenele tale pentru un baiat ai facut o mare greseala daca te-ai cupla cu el noh bv tie da gandeste-te mai bine iubirea asta nu va tine mai mult...
Noh sper ca ti-am deschis ochi si sa iti zic ceva. am avut aceiasi problema sa stii dar am dat fata la oparte si m-am impacat cu pr. meu.
Bafta!

| Alexxutsa a răspuns:

Spune-i si poate si el te place, dar sta cu acea persoana sa nu fie singurul baiat singur. Incercarea moarte n.are. Succes!