| derpiiiiiiiina a întrebat:

Hey. Am o problema. In timpul actului sexual s-a rupt prezervativul. Aceasta s-a intimplat ieri, deci 4 august. Ma tem sa nu fi fost in perioada fertila, am avut 6 zile de ciclu in iulie, s-a terminat pe 21. Am calculat cam cind trebuie sa fiu din nou pe stop, dar nu sunt sigura, cam pe 12 august. Am nevoie de ajutor, deci am 19 ani si ma protejez. Sa iau pilula de a doua zi?(cam nu vreau, pentru ca are multe efecte adverse). Ce sa fac? Puteam ramine insarcinata? Eram in perioada fertila? Am calculat, parca nu. Ma poate ajuta cineva? E urgent. Multumesc...

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza prima zi de menstruatie, nu ultima. de atunci calculezi 12-14 zile. atunci in perioada aceea, adica in zilele 12-14 se intampla ovulatie si este perioada de maxima fertilitate. e asa de greu? numara-ti zilele? sa ti le numar eu?! fii atenta la corpul tau, invata de la tine, nu e nimeni in pielea ta. asta inseamna sa fii femeie, sa fii atenta la ce e cu tine.
nu te mai culca cu nimeni daca nu esti in stare de asta.

| Đϋffγ a răspuns:

Http://www.calendarmenstrual.ro/

incerca cu asta. daca iti vine la 28 de zile ..erai in perioada fertila :|

| Lina1993 a răspuns:

Nu te speria de pastila de a doua zi. Pe ambalaj scrie ca POATE avea efecte adverse. Bine, nu-ti recomanda sa o iei de 3-4 ori pe an( cum am facut eu prostia s-o iau), dar nu ti se intampla nimic daca o iei o singura data.