| CrazyGirl a întrebat:

Hey..am o problema mare pentru mine ..deci sunt la munte la predeal mai exact la susai.un loc foarte frumos si romantic, am vent aseara aici pentru ca e ziua iubitului meu i-am facut o surpriza, am vrut sa fim doar noi 2, dar am avut o surpriza..prietenii nostri au venit si ei, si i-au pregatit un super-party in seara asta..problema mea este urmatoarea cu siguranta toata lumea o sa bea in special iubitul meu si cand bea, prima oara e suparat fiind constient ca s-a imbatat dar dupa are chef sa faca toate prostiile ..toate aveam in plan sa fie o noapte de vis pentru amandoi dar daca o sa bea putin mai mult decat trebuie n-o sa mai fie de vis ci o sa fie o noapte nebuna..intradevar amandoi suntem
mai nebunatici dar cand vine vorba de asta prefer romantismu ..deci cine imi poate spune cum sa-l feresc de asta...vom juca sticluta si de asta imi e frica sa no ia pe alta in locu meu..mereu zice "ca nu se lasa pana nu le pupa pe toate " amadoi suntem modele si ultima oara la certat si managerul nostru ca a baut prea mult, dar tot nu-si revine.

Răspuns Câştigător
| izabbel a răspuns:

Poti incerca sa il tii cat mai aproape de tine, nu il scapa din ochi si ai grija ce stii ce face la fiecare pas. Asa ii poti spune sa mai reduca din baut, sau il tii ocupat cu saruturi sau altceva! happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca vrea sa le pupe pe toate atunci o sa le pupe in fata ta si asta inseamna ca nu prea tine la tine

| Alison95 a răspuns:

Daca planificati sa va jucati una alta, poate nu se intampla sigur. Spune`i sa nu bea, sau noaptea aia de vis o puteti avea a doua seara (daca mai stati) happy

Modele, ce agentie?

| DaSh4You a răspuns:

Vai laughing pe bune acum stii este o expresie
"Drunk sex is fun sex"
"Sexul Beat este sexul distractiv"
O sa fie ok daca va imbatati

| larisa156 a răspuns:

Daca spune ca nu se lasa pana nu le pupa pe toata inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si pe tine te tine de proasta eu zic sa il lasi sa bea si dupa aia sa vezi ce face si daca se pupa cu una atunci sa ii dai papuci... funda