| RoxanaCher a întrebat:

Hey! Am o problema! Prietenei mele ii place de un baiat din clasa. Ea nu are curaj sa intre in vorba cu el, asa ca m-a rugat pe mine sa-i dau cateva sfaturi.Am vazut ca tot nu a reusit sa intre in vorba cu el, asa ca m-am gandit sa vorbesc eu cu el.De la un timp incepusem sa o,, ajut"(bineinteles, sa vorbesc cu acel baiat)pe prietena me din ce in ce mai mult! Nu intelegeam de ce vroiam atat de mult sa o ajut! Peste cateva zile mi-am dat seama ca il placeam pe acel baiat! Pana la urma prietena mea a reusit sa vorbeasca cu el(i-am spus eu sa o intrebe ceva). Dar ma gandesc sa-l fac sa ma placa pe mine! Prietena mea a pierdut sansa asta pentru ca nu a avut curaj! Am uitat sa mentionez ca si lui ii placea de prietena mea, dar ma asigurat ca nu o mai place! Se vede asta deoarece se uita la mine exact cum se uita la prietena mea cand o placea! Ma gandesc sa-l,, pastrez" pentru mine! De ce as pierde eu sansa asta? Nu-i vina mea ca prietene me nu a avut curaj! Ma rog! Voi ce ziceti? Si ca sa stiti, imi vad si de scoala! Va rog numai scrieti raspunsuri de genul,, vezi-ti de scoala"! Ma ocup si de scoala, stati linistiti!

4 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Nu poti face pe cineva sa te placa. Dar el cred ca te place deja din cate ai spus tu asa ca pastreaza-l pentru tine. De ce nu? El te place, tu il placi, de ce nu? Prietena nu ar trebui sa se supere din moment ce ea nu a fost cu tipul ala. Succes!

| dailydaisy07 a răspuns:

Ok eu zic sa nu incepi o relatie cu tipul pentru ca prietenia cu prietena ta va disparea! esti dispusa sa risti?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti si la tine dar si la prietena ta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti egoista si vrei sa-i furi iubitul prietenei tale, ce daca ea nu are curaj... ce treaba ai tu? intreaba-o mai intai pe ea daca o va deranja ca tu si ''x'' sa fiti impreuna! daca spune ca nu o deranjeaza ai tot drumul inainte(ia grija la raspunsul ei ca poate spune ca nu o deranjeaza numai pentru ca tine la tine!