| Pufuleticusare a întrebat:

Hey. Am o problema şi sper să mă puteţi ajuta. Acum câteva săptămâni m-am împăcat cu fostul. Şi azi mi-a dat sms şi mi-a spus că se desp de mine. Totul era bine, mi-a spus aseară că mă iubeste... L-am întrebat dc a făcut asta zi a zis că e complicat. I-am cerut un motiv. Nici pe ăla nu mi l-a dat. Nu înţeleg dc a făcut asta. El în august pleacă şi vine la vară. Nu înţeleg dc a făcut-o. Credeţi că încă mai tine la mine dacă nici măcar un movie nu mi l-a dat? Funda

Răspuns Câştigător
| Katherineeeeeeee a răspuns:

Hmmm thinking din moment ce ai spus ca pleaca in august si vine la vara poate nu a vrut s il astepti si sa fi cu eltcineva, sau poate pur si simplu nu mai vrea sa fie cu tine din diferite motive... poate ca acolo unde pleaca este o fata care il asteapta si o iubeste, sau cum am mai spus nu vrea sa astepti dupa el.
daca chiar vrei sa afli insista, poate o sa iti zica happy
bafta love struck

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca pleaca pe o perioada asa lunga, poate s a gandit ca nu ar avea rost relatia asta fara sa va vedeti si cred ca asta ar fi motivul, totusi cred ca mai tine la tine

| MissxD a răspuns:

Nu cred ca tine! Accepta ca s-a despartit. Un "te iubesc" nu este mereu spus din inima. Sau... poate daca pleaca asa de mult s-a gandit ca relatiile la distanta nu au succes!
Treci peste. Viata merge inainte, la fel trebuie si tu. Cauta pe altcineva:*

| alinussa a răspuns:

Daca prima data l-ai parasit tu atunci acu avrut sa se razbune. Daca prima data tot el te-a parasit ma tem ca s-a impacat cu tine doar pentru ca nu avea pe nimeni altcineva. Unii stau cu o persoana doar de dragul de a nu fii singuri atunci cand ei au nevoie. Cel mai bine ar fi sa nu-l mai cauti daca nici macar nu ti-a dat un motiv.