| AdEAdEAdElYnA a întrebat:

Hey! am o problema si va rog sa ma ajutati sa ies din asta.acum un an eram foarte indragostita de un baiat dar el nu cred ca si-a dorit sa fie cu mine.el a vrut doar o aventura dar nu a putut sa obtina.ma cauta incontinu si mi-a zis daca vreau sa fiu cu el dar am zis sa nu ma las din prima.in fine.ne-am certat, ne-am vb urat si el a scos multe vorbe de mine foarte urate.eu am auzit si m-am suparat.i-am vb foarte urat, m-am purtat urat cu el.nu am mai vb mult timp si acum m-am intalnit din intamplare cu el si a incerkt sa se bage cu mine in seama.nu i-am dat importanta.el a luat nr me de la cineva si m-a cautat.eu i-am zis ca sunt pe punctu de a incepe o relatie cu un baiat si sa nu ma mai caute. ziua urmatoare mi-a tr sms cu ce fac.de multe ori i-am zis sa nu ma ma caute.de ieri tot imi zice sa stau cu el dar nu stiu ce sa fac pentru ca imi e frica sa nu scoata iarasi vorbe.dar daca s-a schimbat? daca nu v-a mai face ce a facut? imi place de el dar tin foarte mult la altu baiat si vreau sa stau cu acest baiat doar sa nu ma mai gandesc la acela la care tin ca nu am nicio sansa sa stau cu el ca i-am gresit mult.ce pot sa fac? FUNDA!:*

Răspuns Câştigător
| MaxEnergyzed a răspuns:

Acel baiat nu te merita, crede-ma acorda si altuia sansa sa te cunoasca.Nu te lasa dusa de val.Aceasi greseala am facut-o si eu si regret mult.

7 răspunsuri:
| Betty18 a răspuns:

Nu s-a schimbat...sorry dar asta e adevarul. Nu te-a avut si probabil este genul ce nu este obisnuit sa fie refuzat...asta pentru ca a umblat probabil doar cu usuratice.

Te va folosi dupa care pa. Si da sunt sanse mari sa scoata vorbe urate despre tine. Asa sunt unii baieti cand nu obtin ce vor: te denigreaza!

Crede-ma NU merita, te va face doar sa suferi!

| Iama a răspuns:

In primul rand nu cred ca tipu' ala s-a schimbat si daca nu merge cu al doilea incearca cu altu si cu altuwinking

| neutrino a răspuns:

Singura solutie este sa nu il mai bagi in seama.

| FreshFresh a răspuns:

Daca as fi in locul lor, inainte de a ma "combina" cu tine, te-as pune sa dai un test la limba&literatura romana si ce crezi? Nu la oral te-as asculta, ci la scris!

| sweetcassie a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa comunici cu baiatul care a scos vorbe despre tine... daca tot o sa il ignori nu o sa afli daca intr-adevar s-a schimbat si vrea o relatie serioasa cu tine happy Vorbeste cu el, vezi ce intentii are si mai departe faci ce iti doreste inimioara big grin Sper ca te-am ajutat big grin

| Habibii a răspuns:

Daca ti foarte mult la celalalt baiat, il ignori pe fostul.winking

| domnisoaraeu a răspuns:

Eu zic sa te muti cu el...va casatoriti si faceti copii