Acel baiat nu te merita, crede-ma acorda si altuia sansa sa te cunoasca.Nu te lasa dusa de val.Aceasi greseala am facut-o si eu si regret mult.
Nu s-a schimbat...sorry dar asta e adevarul. Nu te-a avut si probabil este genul ce nu este obisnuit sa fie refuzat...asta pentru ca a umblat probabil doar cu usuratice.
Te va folosi dupa care pa. Si da sunt sanse mari sa scoata vorbe urate despre tine. Asa sunt unii baieti cand nu obtin ce vor: te denigreaza!
Crede-ma NU merita, te va face doar sa suferi!
In primul rand nu cred ca tipu' ala s-a schimbat si daca nu merge cu al doilea incearca cu altu si cu altu
Daca as fi in locul lor, inainte de a ma "combina" cu tine, te-as pune sa dai un test la limba&literatura romana si ce crezi? Nu la oral te-as asculta, ci la scris!
Parerea mea este ca ar trebui sa comunici cu baiatul care a scos vorbe despre tine... daca tot o sa il ignori nu o sa afli daca intr-adevar s-a schimbat si vrea o relatie serioasa cu tine Vorbeste cu el, vezi ce intentii are si mai departe faci ce iti doreste inimioara Sper ca te-am ajutat