| eubahhh a întrebat:

Hey.am o problema. un coleg de la mine din clasa tot se uita la mine in ore (de 2 ani de cand suntem in aceeasi clasa). eu credeam ca ii place de mine...si l-am intrebare vineri pe mess daca ii place de mine si mi-a zis "nu, imi pare rau". si m-am enervat si am pus azi poze cu mine si cu fostul' cand ne sarutam...

problema ii ca mie imi place de el si maine am 2 ore de engleza si sunt cu el in banca...

cum sa ma port cu el? helppppp

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Te faci ca ploua.Mare lucru. M-as mira sa nu le zica colegilor ca il placi.Atunci sa vezioh go on

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Fii mai indiferenta cu el. Arata-i ca nu-ti pasa si vezi reactia lui. nu trebuia sa il intrebi daca ii place de tine pentru ca era mai mult ca sigur ca n-o sa recunoasca.

| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca doar putin lipseste sa-l cuceresti!
Bafta!

| andreea_9470 a răspuns:

Eu cred ca totusi ii place de tine, dar poate e putin mai timid si i-o fost rusine. deci nu s-ar uita cineva insistent la tine atata timp fara niciun motiv.

maine fii indiferenta cu el.si daca in viitor tot asa se holbeaza la tine intreaba-l atunci pe moment de ce se tot uita.si vezi ce spunebig grin

| alleecsandra a răspuns:

Poarta te indiferent cu el
ai procedat gresit ca l ai intrebat daca te place...cum ar fi ca i ai spus ca il placi si tu pe el
nu pune sentimente!
baftawinking
:*

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

ASculta aicea domnisoara, omu clar te vrea, dar e timid ca sa-si faca intrarea la tine. Acuma tu daca l-ai ginit si iti place si tie de om nu are rost sa va contratzi pentru ca omu oricum nu o sa te abordeze, pentru ca saracu e timid si nu poate sa scoata doua vorbe, asa ca fi tu fata desteapta si baga-te tu in seama cu omu si ai sa vezi ca dupa o sa prinda mai mult curaj, o sa fie treaba buna intre voi. Si eu ma "holbez" la femei si daca vad raspuns favorabil nici nu mai stau pe ganduri, trec la fapte; daca e nefavorabil sau e cu cainele dupa ea tot ma holbez dar stau linistit ca nu are rost sa ma bag in seama cu japca + ca se poate ajunge le belele cu fraieru.

| Bogdanell5 a răspuns:

Pai...frumos,incearca sa vb cu el si, nu stiu, cand ai ocazia i-al de mana pe sub banca, deseneaza inimioare pe banca...chestii de genu.Sedu-l happy Bafta

| sonialore a răspuns:

Fii indiferenta cu el! nu il baga in seama fii mai rece...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu il faci gelos cu gesturi d-astea pentru ca nu el ai de vina ca nu-i place de tine, incearca totusi sa vb frumos cu el, sa ajungeti sa va inprieteniti si poate intr-un final v-a simtii ce simti si tu.

| Matzzaaa a răspuns:

Acum habar nu am... dar iti dau un mic sfat daca te ajuta.

eu cred ca te-a mintit cu "nu, imi pare rau" daca se tot holbeaza asa...sau se holbeaza ca nu are ce sa mai faca la ore. dar tot la prima afirmatie ramanwinkingdaca tot ai ore de eng si stai cu el in banca.nu-l baga in seama.adica incerca asta.si sa vezi cum reactioneaza. daca e baga singur in seama.atunci categoric te placehappy succes. sper sa te ajute. dar e decizia ta. pupici

| alin_8516 a răspuns:

In asceasta situatie fal sa fie gelos sa vada ca nu iti pasa de el
dar in acelasi timp atagel