| ionyionelutza a întrebat:

Hey am o provocare pentru toti utilizatorii... vreau sa va pun imaginatia la incercare.care poate sa creeeze cele mai frumoase statusuri sau mesaje(nu vreau deale de dnd, sau brb sau chestii de genu) primeste funda iar celelalte vot.precizez nu dati copy paste pe google. fiti originali. ia sa va vad imaginatia:X:X:X:X:X:X

10 răspunsuri:
| Noreasontosimle a răspuns:

Si ce daca e nor?
In sufletul meu e vesnic soare
Si ce daca mi-e dor?
Speranta niciodata nu moare.

Cine zice ca te-am pierdut?
NU, nu are dreptate
In sulfetul meu vei exista oricum
Chiar daca esti atat de departe!

Voi continua sa zambesc
Chiar si atunci cand mi-e greu,
Sa lupt, sa sper, si sa iubesc
Chiar daca stiu ca nu vei mai fi al meu!
(poezie scrisa de minehee hee)

| Noreasontosimle a răspuns:

My thoughts in rows:X
Cand privesc cu neputinta in trecut si as vrea sa dau timpul inapoi...
Cand inima mi-e inghetata de dor.
Cand vad ca altii au exact ce eu nu am
Cand simt ca aripile-mi sunt frante si nu mai pot zbura.
Cand am pierdut intr-o clipa ceea ce am reusit sa obtin intr-un timp in-delungat
Cand ploaia ma loveste in fata. si vantul imi spulbera orice speranta.
Cand simt ca inima mi e inconjurata cu sarma ghimpata...
Cand ochii imi sunt grei de lacrimi si fruntea de ganduri.
Ma descarc punandu-mi sentimentele in randuri! ...Si inca una...happy

| SociallyDepressed a răspuns:

Acum tu vrei sa-ti compunem noi tie statusuri ca te-ai plictisit de cele de pe google si nu ai ce sa-ti pui la status pe mess. Odata ce compunem ti-l pui la status ca sa zica toti "waw:X:X:X: ce frumos eeeeee status :X:X:X" si tu sa spui ca le-ai compus singura.
Compune-ti singura si lasa-ne pe noi pentru ca sunt useri care chiar au nevoie de ajutor.

| SociallyDepressed a răspuns:

@iony In primul rand nici nu ma cunosti.Nu ai de unde sa stii daca am imaginatie sau nu.Eu scriu de placere, nu scriu la comanda pentru ca asa vrea cineva.In al 2-lea rand, mai ia si tu o carte de gramatica in mana pentru ca unora le e greu sa te inteleaga.

| Pufi02 a răspuns:

1.Daca intr-o zi voi avea sansa sa te am din nou as fi cea mai egoista persoana din lume pentru ca nu te'as mai lasa sa pleci!
2. Draga mea, iti apreciez prietenia ta, la fel de mult cum apreciez soarele in zilele mohorate si reci de toamna:X! Doar tu stii sa ma faci sa rad din toata inima atunci cand ma gadilibig grin:X
3.Cand aripile tale nu vor mai bate, voi face tot posibilul sa te ridic din nou!
4.Am colorat zilele alea cu mii de imbratisari calde si sincerelove struckAm luminat noaptea calda de vara cu saruturi furate.Am trait intens fiecare secunda ca si cum ar fi ultima.Nu stiu cum sa iti multumesc pentru tot ce am cladit in zilele de varalove struck
5. Daca maine as muri as cere doar atat: O ultima zi in care sa te pot iubi, o noapte sa iti dau luna de pe cer, inca o ora in care sa te pot saruta nebuneste si doar o clipa sa iti spun ca te iubesclove struck.Si apoi as muri linistita pentru ca stii ca mor de dorul taulove struck
6.Eu sunt cea care invideaza stelele, doar pentru ca ele iti vegheaza mereu somnullove struck

Asta mi a venit acum pe momentblushing si recunosc ca se putea mai bine:d nu sunt perfecte si nici extraordinar de frumoase, dar sunt ale melebig grin

| ionyionelutza explică:

@SociallyDepressed nu vam dat provocaea asta ca sa imi pun eu status si sa ma laud cu ele pentru ca daca as vrea sata as putea sa imi fac si eu sg status este doar o provocare pe care m-as fi bucurat daca ai fi acceptato dar daca nu ai imaginatie mai bine nu mai comenta

| ionyionelutza explică:

In primul rand zi-mi tu in ce categorie pot spune ca vreau status de dragoste daca nu la dragoste si sex si in al2lea rand am spus si mai sus ca nu is pentru mine neaparat ca sa ma laud eu cu ele. vreau doar sa vad imaginatia unora nu sa va fur sau ceva de genu.si apoi dc nu ai nici un status sau ceva de genu cine ti-a dat ideea stupida de a comenta aici?

| John_7502 a răspuns:

Una rapida. (cititi cu intonatie) big grin laughing
Pe alocuri tind sa ma uit, si zaresc o floare,
In acelasi timp, imi aduc aminte, cum imi zimbesti... oare!
Ma apropii rapid sa nu te uit,
Ma aproprii rapid, sa nu te pierd in zare.
Cand te ating usor pe petale,
Imi dau seama, ca te iubesc,
Imi dau seama ca te indragesc.

PS. Nu mai stiu eu ce scriitor parca Eminescu, sa chinuiit 10 ani la o poezie ceea ce am facut noi toti aici este de moment, deci se poate si mai bine!

| Iisusa a răspuns:

Dnd, brb...

| victor999_4422 a răspuns:

Ma abtin sa iti zic urat ca nu au nici o legatura cu categoria statusurile si ca de ce nu esti instare sa ti le faci singur?