E foarte trist ca începi sa te implici sexual de la varsta asta. Ai fi mult mai fericita si fără mustrai de constiinta dacă ai asculta de planul Creatorului si tr-ai implicar sexual numai după căsătorie. Cine se joaca cu focul se arde.
Sa lasi atingerile si sexuiala ca esti copilas de scoala generala si ai multe de invatat.
Ori spune-i mamei ce-ti face Gigel, si-l punea ea la punct.
Zic sa te pregatesti pentru examenul de Evaluare Nationala, pentru ca tu acum iti construiesti viitorul.
Lasa relatiile si sexul. Ai tot restul vietii dupa ce faci 18 ani sa faci sex si sa ai relatii.
Parintii tai ce zic?
Se pare ca oamenii care ti-au raspuns nu au avut in viata lor 14 ani... nu stiu cum este.
Trebuie sa faci exact ceea ce simti, dar mai intai sa te informezi despre ce implica aceste lucruri si cat de departe vrei sa mergi cu el.
Tu ce ti-ai dori sa faci?
Nu știu sincer, in legătură cu subiectul asta ma simt pierduta ca nu știu cu cine să discut, at least nu as avea neapărat ceva impotriva sa ma vadă fără sutien dar poate peste câteva luni ig, acum dacă as face-o m-as simți c doar ma foloseste asa pentru corp, nu știu sincer sunt total pierduta in ganduri
Daca nu te simti inca pregatita, atunci NU il lasa.
O sa vezi ca la varsta asta, 14-15 ani, oricum in general impulsurile sexuale sunt tot ce conteaza, foarte rar oamenii raman impreuna pe termen lung de la varsta asta.
Incearca sa faci doar ce simti si cand simti. Daca peste o perioada simti sa il lasi, de ce nu?
Sunteti la o varsta la care explorati partea asta. Probabil ca te simti asa pentru ca el e putin grabit ( tu ai simtit sa il atingi pe el sau sa il vezi gol?). El are impulsuri sexuale mai accentuate...dar nu e neaparat ciudat, e caracteristic baietilor, mai ales fiind mai mare decat tine cu 1 an.
Nu iti poate spune nimeni ce e bine si ce nu...practic tu trebuie sa te asiguri ca nu ramai trista si dezamagita ( in cazul in care o sa te paraseasca), ca nu iei boli transmisibile de la el si ca nu ramai insarcinata.
Daca ai nelamuriri sau alte intrebari, nu ezita sa imi scrii
Okay, mulțumesc foarte mult, dacă as putea ti-as apreciat răspunsul dar abia mi-am facut cont, o sa țin cont de răspunsul tau și o sa vad ce voi face. Multuuu
Singura chestie care ar fi de speriat ar fi să ajungeți să faceți sex de acum, că nu e sănătos.
Sa nu faci nimic. Biologic, corpul tau nu e pregatit pentru asa ceva si fi sigura ca o sa vrea sa faceti sex, dar nu fa asa ceva caci corpul tau chist nu e pregatit si dupa te trezești cu probleme. El vrea sex
Nu numa sa le vadă