| auroraa a întrebat:

Hey...am parul saten si vreau sa mi-l deschid la culoare sa fie cel putin cu reflexe aurii sau chiar cu o nuanta mai deschisa. am incercat de citeva ori cu ceai de musetel si a mers un pic insa mai vreau si ma intrebam daca il dau cu apa oxigenata de 3% se vor vedea schimbari? merci anticipat si povestiti-mi experietenta voastra daca l-ati decolorat vreodata in mod natural

4 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Cel mai bine incerci cu nuantator, desi nu stiu daca o sa prinda culoarea. de la un saten deschis probabil ca se poate trece la un blond inchis, gen miere. si eu ma gandesc la asta laughing dar imi place totusi culoarea naturala.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Am reusit intr-un an sa il fac de culoarea spicului de grau de la un saten destul de deschis. Ajunsesem sa am parul de un blond rusesc. Ce facusem? Tratament cu infuzie concentrata de flori de musetel la fiecare spalare, impotriva caderii parului. Fiind vara, rezultatul a fost si o decolorare destul de intensa. Nici macar n-am facut-o intentionat.
Ceaiul trebuie sa fie extrem de concentrat. Cam la doua cani normale de apa 10 linguri cu varf de musetel. Filtrat apoi printr-un tifon, putin racit si f important adaugat zeama de la o treime de lamaie. Se aplica pe par dupa samponare si clatire, se lasa 10 minute si se limpezeste din nou.
Nu exista insa o garantie a decolorarii mai ales intense cum am patit eu si cum ai dori si tu. In anul precedent nu se decolorase decat cu o jumatate si ceva de nuanta. In al doilea an a fost doar o intamplare banuiesc.
Cu apa oxigenata o sa obtii ceva oribil, nu iti recomand.

| Laurentiu_Alexandru_Gabriel_1992 a răspuns:

Depinde...ai putea sa iei niste pastile speciale le gasesti la farmacie in special la sensiblu

| andreeaa7 a răspuns:

X_x bunăă, ceaiul de muşeţel este soluţia, mătuşa mea a încercat şi a obţinut rezultate destul de bunicele, adică de la saten închis la spre blond. Şi tu dacă te-ai spălat doar odată cu ceaiul ăla şi acum zici că nu a mers, păi trebuie să faci asta cam 2 săptămâni ca să-ţi dea rezultate... ăăăhm, şi...tu vorbeşti despre păr, ce-i cu categoria de dragoste şi sex? rolling on the floor.Te-am pupat şi anunţă-mă dacă a mers;*