Putea sa intre si cu prezervativ numai ca la mentalitatea voastra care nu are multe conocimente sexuale v-ati riscat sa o faceti in modul free si gravida nu ai cum sa ramai daca nu a ejaculat in tine.
Oi avea tu 19 ani dar asta nu inseamna ca daca are prezervativ nu intra p. in p.a ta asta e o prostie, in cel mai rau caz nu suportai tu si ai zis sa nu si-l puna.
Nu e nimic sigur, chiar daca el spune ca nu a ejaculat in tine. Si in fluidul pre-ejaculator sunt spermatozoizi. Eu nu inteleg de ce faceti voi sex fara fi destul de mature si fara a va documenta in prealabil, iar apoi intrati intr-o panica teribila si va plageti de mama focului ca e posibil sa fi ramas gravide. De fapt, sunteti niste copile iresponsabile si usor de prostit.
Nu ai patit nimic.menstruatia intarzie pentru ca organismul tau s-a schimbat. daca nu ti-a curs sange cand te-ai dezvirginat inseamna ca ai himenul elastic si nu sa rupt.nu-i nimic asta.a2a sau a3a oara posibil sa se rupa.stai linistita esti in ordine
Misogin...nu am o mentalitate cum ai spus tu.Mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si consider ca sunt foarte pregatita insa a fost prima data si mi se pare normal sa fiu putin speriata.Am pus intrebarea asta ca sa fiu lamurita.
HappynewCenusa întreabă: