Nu am inteles nimic. Deci tu ai fost cu un tip, s-a despartit de tine, v-ati impacat si evident, din nou, nu a mers si v-ati despartit iara.Intr-o zi ai iesit in oras cu fetele si te-a sunat el sa va intalniti, tu 'nu, nu', si dupa te-a sunat prietenul lui si tu i-ai spus ca 'de ce?' bla bla. Acum tu crezi ca nu tine la tine?
Si ai 12 ani?
Si il iubesti?
Sincer, ma pufneste rasul cand vad cum copii (ca asta esti, un copil) de 12 ani cunosc sentimentul de dragoste, iubire. E imposibil, scumpo! Unii nu-l cunosc niciodata, si tu, la 12 ani deja il iubesti enorm. Serios? Adica, totusi. Nu crezi ca iti faci prea multe probleme pentru baieti de la varsta asta? La 16-17 ani ce faci? E mai mult decat clar ca ala si-a batut joc de tine. Daca un baiat tine la o fata se duce si ii spune, nu pune pe altii sa sune.
Si tu, acum, ar trebui sa te joci cu papusi, nu sa 'iubesti'.
Scuze, dar sincer, nu vei primi niciun sfat pe care sa-l poti folosi. Ai 12 ani pentru tot ce-i mai bun!
Trebuie sa vorbesti cu el cand e singur nu cu prietenii lui. Asa intre 4 ochi. Sa lamuriti lucrurile
Si a venit si Ghita si Gheorghe si Ion si Costel si te-au facut toti posta. The End (n-am inteles nimic)
Iti zic eu tine la tine dar nu vrea sa recunoasca in fata prietenilor lui, deci solutia ar fi sa vorbesti cu el atunci cand e singur>
Deja chestia asta a luat o intorsatura cam... in fine, lasa-l o perioada, incearca sa il IGNORI total si apoi ii poti spune cuiva dintre prietenii tai sa ii sugereze sa te invite la un film, sau undeva in oras, si poate veti fi din nou impreuna, si daca iar nu rezistati prea mult impreuna, atunci UITA-L! sper ca te-am ajutat
Mei lasa-l in pace pentru ca nu stie ce vrea de la tine lui i se pare o joaca si parerea mea ar fi sa il tratezi cu indiferenta si sa nu ii dai mare importanta chiar daca il iubesti asta o sa il atace si va veni singurel la tine:d parerea mea este ca tu sa te distrezi si sa incerci sa il dai putin la o parte din viata ta pentru ca ai tot timpul inainte pentru alti baieti care merita iubirea ta hai ai grija de tine te-am pupat bafta multa si succes la scolita