M-ai distrus cu sfarsitul povestii )
Da, problema e ca NU alegi ceea ce trebuie. Unele fete sunt magneti pentru curvari prin atitudine. Daca vrei sa dai de alt gen de baieti, cand descoperi un fustangiu, fii cat de seaca poti si garantat nu te va mai cauta. Cu ceilalti, fii deschisa si sociabila. Also, inainte sa iesi la o intalnire fa tot posibilul sa iti dai seama.ce fel de om e. Salvezi timp. Daca totusi ai realizat abia la intalnire ca e afemeiat, nu ii mai da ocazia sa iti demonstreze asta si a doua oara.
In primul rand ai tot respectul meu pentru ceea ce esti.
In al doilea rand sa stii ca e fals ceea ce ai spus, ca baietii cauta femei cu experienta. Noi (unii) avem un orgoliu, eu ma simt mai bine daca femeia este virgina si daca sunt "primul" sa zic asa.
Nu te lasa batuta, cand o sa vina momentul o sa stii. Si iti zic eu, ca nu e o rusine sa fii virgina, ba chiar ar trebui sa fii mandra de lucrul asta, pentru ca viitorul tau iubit nu va avea nimic ce sa iti reproseze.
Sper sa gasesti pe cineva ca tine.
Succes!
Wow te am citit cu placere, un roman de viata, la pubertate baieti simt o puternica dorinta sexuala de asta multi te vreau si inca te vor, tu te cam vrei virgina nu intelegi ca sexul e important intr o relatie, poate esti asexuala nu simti dorinta sexuala sau nu simti atractie fizica cu cei care ai fost, sexul este important asta e adevarul si 2 omul este poligam tu visezi la monogamie pe viata.
Nu e vorba ca ma vreau virgina, nu vad virginitatea intr-o mica "pielicica" numita himen. Uneori da, nu ma simt atrasa si cand ma atrage cineva trebuie sa spuna ceva sau sa faca un anumit gest si sa imi dau seama ca niciodata nu va fi ceva mai mult intre noi decat o aventura.
Nu sunt intratat de disperata incat sa imi bat joc de mine si sa ma cult cu toti ca poate poate unul va vrea si o relatie.
Sunt constienta ca poate nu ramai cu cineva impreuna toata viata, dar nici din primele 3 zile sex. mi se pare prea exagerat, nici nu imi stie numele complet
De acord, aia e nesimtire clara
Bai fata tu esti constientã ce iti doresti? Tu traiesti incã in tara viselor, vrei un barbat care sa te vrajeasca in asemenea mod posibil incât sa fi toatã udã la fiecare cuvânt al lui. Iti dai seama cã un asemenea barbat ar trebui sa fi avut cel putin 100 de fete la viata lui? Nu?!
In creierul tau de nucã crezi cã vrei pe cineva cuminte, dar de fapt tu ai asteptari exagerat de mari, vrei sa fi abordatã de cel mai smecher din oras, asteapta in continuare, imediat urmeaza pisicile ca dupa 28 de ani, din ce in ce mai putini baieti o sa te vrea.
Ai pierdut foarte multe sanse cu baieti cuminti care putea-i sa construiesti ceva frumos, dar tu vrei unu care chiar sa te foloseasca doar pentru o aventura, curvarul orasului care face sex cu cel putin 1-3 femei diferite la saptãmânã. Clar o sa te aleaga un asemenea barbat când vede ca ai experientã 0
"Sa imi bat joc de mine"
Nu ar însemna că ți-ai bate joc de tine dacă ai face sex cu cineva fără sentimente. Câștigi siguranță, încredere, ceva ce ție evident îți lipsește.
Nu-ți trebuie relații "serioase", iubire sau alte tâmpenii, nu în stadiul în care ești.
Un sfat? Nu-i mai refuza pe toți.N-ai nimic de pierdut.
Ce sfat potrivit
Mai bine ziceai direct să facă centura că tot acolo era. " nu ar însemna că ți-ai bate joc de tine dacă ai face sex cu cineva fără sentimente. Câștigi siguranță, încredere"
Mda,unde mi-o fi fost capul...
Mai bine rămâne virgină.
Sau o vindea. Prin alte Țări este în aplicare. Sunt destui cu banii de 70 de anii. Două românce studente stabilite în Anglia au pus în aplicare. Dacă tot sexul este o afacere.
Nicio diferență între ce am spus eu și ce ai spus tu, nu?
Cred că nu... dar, în fine Dumnezeu știe ce face fata asta sau cu cine se întinde. Nu știu ce naiba ma apucat să dau răspunsuri aici l'm out
Eu zic să-ți mai dai o șansă. Ești născută prea târziu pentru acest secol, dar nu ești unica. Răbdare!
Și... (nu! nu tutun) mergi la ceva activități colective tip voluntariat unde ai putea cunoaște persoane cu aceleași preocupări, apropiate mai mult de felul tău de a fi.
Nu ar trebui sa te consideri ratata si nici un om naspa.Te-a interesat de familie atunci cand le-a fost greu si nu ti-ai cerut nici macar drepturile pentru a le ajunge lor, nu ai fost o piti cu figuri si nici nu ai mers cu vreun bosorog ca sa iti faci bani de ce iti lipsea, nu ai incercat sa fi cine nu esti pentru a intra in gratiile cuiva si nici nu te-ai culcat cu primul venit doar pentru ca asa fac unele sa fie bagate in seama.
Chiar daca ai 24 de ani nu este nimic pierdut pentru tine.Si eu am o prietena ce are 23 si inca este virgina si nu pentru ca nu o vrea nimeni ci pentru ca asa a ales.Da,poate ca nu prea sti sa alegi oameni de langa tine sau poate exagerezi putin gandindu-te ca toti vor doar sex dar asta poate sa fie si din faptul ca tu vrei sentimente,complimente, respect si o dragoste unica pe care sa o simti tu ca aia e.
O sa iti gasesti pe cineva fiind tu insuti deoarece asta e important, ca cine te observa sa te placa asa cum esti tu si sa aiba rabdare cu tine si sa iti ofere intelegere ca nu toti putem sa fim la fel.Dar ai grija atunci cand il vei intalni pe acel cineva ca este si el om si are nevoi, atractie nu il si cataloga si stampila ca fiind ca restul. Experimenteaza, cunoaste omul si vei sti sigur cine merita si cine nu iubirea ta.
Aia e, unii suntem forever alone.
Fie ne astasam de persoanele gresite, fie nu ne atasam de persoanele potrivite.
Ce sa faci, asta e viata, unii suntem ghinionisti in ale dragostei.
Tot ce ramane de facut este sa speram ca ne vom gasi si noi jumatatea, iar in cazul in care nu o facem, inseamna ca suntem deja completi si ca trebuie sa ne impacam cu asta.
Viata e frumoasa, cu sau fara relatie, trebuie doar sa invatam sa ne bucuram de ea pe cont propriu.
Nu ai gasit persoana potrivita, e o problema des intalnita astazi, la baieti si fete, mai asteapta. Eu sunt casatorit, am copii, si iubesc pisicile, sunt nebun DUPA pisici, nu nebun CU pisici. Nu ai nevoie de dildo, masturbarea feminina se face la exterior. Nu este adevarat ca baietii prefera fetele care nu sunt virgine, nu e mare lucru de stiut cand faci sex, e o simpla tehnica de manipulare, ca sa simti ca ti se face o favoare daca esti dezvirginata. Dimpotriva, toti suntem incantati sa avem virgine. Rabdare, nu am de unde sa stiu daca iti vei gasi persoana potrivita, dar ai inca sansele intacte.
N-as zice ca esti "o ratata"! Doar ca ai avut un start mai lent si ghinionul de a fi atrasa de barbatii nepotriviti pentru tine. Nu esti nici prima, nici ultima, asa ca nu te victimiza! Va veni si momentul in care o sa-l intalnesti pe "el", cel care va reusi sa te faca sa ai stele in ochi si dificultati la mers.
"Cred ca am sa imi cumpar un dildo ca sa imi satisfac nevoile. O sa fiu nebuna cu pisicile." Parca ai fi prima sau ultima, sa fim seriosi.
Sfat? Habar nu am. Ai 24 de ani dar inca nu esti in stare sa alegi oamenii de langa tine. E doar vina ta, nu a altcuiva. Ce sa mai zic de " toti ma vad frumoasa, eu stiu ca nu sunt". Denota caracter dinacela de balta. Nu e nimic sexy/atragator la una care are increderea in sine sub nivelul marii.
Thx, ai incercat sa dai si tu un sfat, apreciez orice parere. In primul rand chestia cu dildo era o gluma, in al doilea rand stiu sa imi aleg persoanele din jur altfel probabil as fi ajuns ca si o "soseta uzata" nu e vina mea ca atrag numai persoane nepotrivite. Ce am scris mai in sus este un rezumat al lucrurilor mai importante ce s-au intamplat in viata mea. Nu era acum sa detaliez fiecare intalnire si "relatie" mai scurta de o luna.
In ultimul rand nu am spus ca toti ma vad frumoasa , am vrut sa scot in evidenta faptul ca nu cred ca aspectul fizic ar fi problema, poate nu m-am exprimat cum trebuie.
Nu stiu ce ai vrut sa spui prin caracter de balta, probabil stii limba baltilor, eu nu.
Faptul ca cer niste pareri cu privire la anumite aspecte din viata mea nu inseamna ca nu am incredere in mine.
Fiecare persoana interpreteaza diferit cele spuse de mine si asta ma ajuta sa vad poate anumite lucruri la care nu m-am gandit.
P.S. nu ma victimizez, stiu ca probabil mai sunt multe fete in postura asta
Gluma sau nu faza cu vibratorul/pisicile, sunt o gramada care au sfarsitul acela. Cum am zis, nimic nou.
Pai bravo. Stii sa alegi persoanele din jurul tau, mai putin baietii cu care ajungi in dormitor. Sau cu care au "relatii" de cateva luni. Nu prea are sens, dar te cred. Ce pot sa fac.
"Nu stiu ce ai vrut sa spui prin caracter de balta, probabil stii limba baltilor, eu nu." Prefer ipocritele si arogantele decat cele " vai doamne, nu ma cred frumoasa " etc etc. Cam la asta se rezuma tot. Nu ma refeream la faptul ca ceri o parere. Desi nici asta nu denota prea mult bine dar fie, trecem cu vederea .
Ps. Totusi amuzant inceputul intrebarii tale. Ce mi s-a parut mai trist a fost copilaria ta, unde erai saraca. In rest nu e nimic trist. Ci doar alegeri prost facute. De catre tine, evident.
Nu ai nici un motiv să îți fie rușine că nu ai avut nici o relație sănătoasă până la vârsta asta, având în vedere în ce țară am ajuns să trăim... și nu, nu ai să rămâi "forever alone" decât dacă in continuare nu ai să știi sau nu ai să vrei să alegi ceva și corect. Deci ultima parte tine doar de tine, că din ce am înțeles până aici, nu duci lipsă de opțiuni, nu ai dus niciodată. Atât că ai ales ce ai vrut. Mai alege și ce trebuie de aici încolo.
Salut! esti. ratzusca cea urata. devenita peste noapte lebada. si o lebada desteapta nu o gisca. O sa-ti gasesti jumatatea. doar scaneaza imprejur cu atentie. nu te da unui baiat de doi lei. meriti mai ult. parerea mea.
De ce crezi ca fericirea poate fi neaparat in doi?
A fi virgină este totusi o virtute, deși pentru majoritatea nu mai e la moda, dacă ai reusit sa o păstrezi până acum oare de ce ar trebui să o pierzi de acum înainte?
Este adevarat ca sexul este o metoda de satisfacere fizică, chiar si psihic ne ajută, eu personal sunt cam dependent de genul asta de satisfacție.
Te invidiez ca reușești să trăiești fără, mai sunt si alte moduri de a ne trăi viața, nu neapărat să faci ce face majoritatea, relații, familie sau chestii de genul! Est i mai diferită si speciala in felul tau.
Nu-mi permit sa zic mai multe, stiu prea putin despre tine.
Interesant... Sunt băieți stai liniștită dar dacă nu le acorzi o șansă și poate te crezi 'marea regină' de aia nu ai găsit pe cineva. Poate ca cine te-a plăcut cu adevărat i-ai dat cu piciorul (e doar o presupunere având în vedere faptul ca nu te cunosc). Ce sa zic? Sper sa îți găsești pe cineva.
De ce nu va bagati tu si cu ray pe vrajeala, ca va intelegeti bine, sunteti in aceiasi situatie, ia bagati-va voi pe privat si vedeti ce iese
Interesant,Nu cred ca ai putea sa faci ceva special m, doar comporta-te normal si poate il vei găsi.Din pacate acestea sunt vremurile in care trăim si mentalitatea, eu chiar te apreciez pentru moralitatea ta care e pe cale de dispariție în zilele noastre.Ca o concluzie, nu prea poti face multe, daca ti-e dat sa nu găsești pe nimeni nu vei găsi.
Da-mi mesaj pe privat si vorbim acolo. Nu stau sa vada toata lumea aici mesajele. Te astept.