anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am sa va spun o poveste trista, a mea. Sunt o ratata atunci cand vine vorba de relatii, sper ca o sa aiba cineva rabdare sa citeasca pana la capat.

Deci, in liceu aproape toti colegii ma considerau urata. Dar ce sa fac, nu era vina mea ca aveam o situatie materiala nu tocmai buna. Nu aveam bani sa imi iau atatea haine, ma mai imbracam si de la second hand, alocatia era 40 de lei iar parintii imi dadeau atat cat puteau, imi era si rusine sa cer bani pentru haine din moment ce noua abia ne mai ramaneau bani sa mancam. Mai era si chestia ca colegele mele se machiau, excesiv daca ma gandesc mai bine, aveau masca groasa de fond de ten dar cui ii pasa, baietii erau condusi de hormoni si le considerau frumoase. Nu vorbeam cu ele pentru ca mereu radeau de mine, de haine, de zambet, de par si de asta eram considerata ca fiind introvertita sau mai bine zis " salbatica".

Din moment ce aspectul conta am inceput sa ma schimb, mi-am lasat parul sa creasca si sa ma imbrac intr-un anumit fel. Intr-un final chiar reusisem sa imi fac prieteni. Cu toate ca erau baieti nici unul nu isi dorea ceva mai mult. In liceu am avut o singura relatie care a durat aproximativ 4 luni. Ne-am despartit pentru ca... nici nu a fost un motiv, mi-a dat mesaj intr-o zi si mi-a spus ca ar fi mai bine sa ne despartim iar cand l-am intrebat de ce mi-a spus ca simte ca relatia nu duce nicaieri. Ce a vrut sa spuna, nu stiu, din ce mi-au spus prietenii comuni am inteles ca el tot ce a vrut a fost sex dar cum eu eram virgina nu a vrut sa ma atasez de el si dupa sa ma lase cu ochii in soare. straight face

Astfel am terminat liceul si am continuat cu facultatea.
De aici nu am mai avut nici o relatie serioasa.Am mai iesit cu diferiti baieti dar din gesturi imi dadeam seama cam ce vor de fapt, nimic serios. Nici ei nu erau siguri daca chiar vor o relatie. Intre timp m-am si angajat pe timpul facultatii iar acolo am cunoscut un baiat care mno se comporta frumos cu mine si vorbea respectuos. Am iesit cu el si intre timp ajunsesem sa fim impreuna dar ceva nu era inregula. Incepea sa se schimbe oarecum, cand ramaneam singuri nu mai vorbeam despre nimic altceva decat despre sex si in ce pozitii ar vrea si unde si fanteziile lui. Mi-am dat seama ca si asta era un fuckboy. Stiu ca trebuie sa discuti si despre asta dar el exagera, din orice subiect se ajungea la sex. Trebuia sa il las dar, pe de o parte si eu imi doream parca sa fac pasul asta chiar daca era el -.-.Am ajuns de multe ori cu el in pat dar nu mergeam pana la capat, pana intr-o noapte cand chiar credeam ca vom si termina. Dar s-a intamplat ceva neprevazut parca ca si un semn. Cineva l-a sunat, si in loc sa inchida telefonul si sa continuam a raspuns. Chiar s-a dus in alta camera sa vorbeasca, m-am simtit atat de prost si cand l-am intrebat daca a fost maica-sa mi-a spus " nimeni important". Cand am auzit asta chiar nu mai aveam chef de nimic, cum sa minti in halul asta? Nu ma nascusem ieri, clar era ceva sau cineva important. Nu mai vream sa continui si cum el evident vrea sa continuam i-am spus ca sunt virgina si ca e prima oara cand fac asta. Evident nu ma crezut din prima iar cand a vazut ca eu chiar vorbesc serios s-a oprit. " cum sa fii virgina?"
" Care e problema?"
"Nu stii ca baietii fug de fetele virgine?"
"Pai?"
Nu a mai continuat dar stiu ce a vrut sa spuna. Baietii vor pe cineva cu experienta care sa stie ce sa faca in pat.Desi el pana il clipa aia cand i-am spus ca sunt virgina nu si-a dat seama deci nu vad ce legatura sa aiba.
Eu deja incepusem sa ma imbrac laughing si el inca era in pat inca nu ii venea sa creada ce ii spusesem. Dupa cateva minute se ridica si imi spune ca inca mai putem face seara sa fie una "speciala". Da... i-am spus ca nu mai am chef si ca vreau sa merg acasa.

A doua zii el se comporta normal si imi spunea ca abia asteapta sa continuam dar eu incepusem sa il tratez cu raceala. Simteam ca mai este cineva dar nu stiam cum sa aflu, nu eram paranoica pentru ca in 2 luni de cand se presupunea ca aveam o "relatie" nu spusese la nimeni cu motivul ca " mai intai sa vedem daca merge"De cate ori nu am auzit asta de la un fustangiu sad.El nu avea Facebook deci cum sa aflu. M-am dat pe langa niste prieteni/colegi de munca de-ai lui si usor usor am aflat ca el e cu cineva. I-am aflat si Facebook-ul respectivei, aveau poze si erau impreuna de aproape un an. Cu prima ocazie i-am spus ca stiu ca are deja pe cineva eu eram roata de rezerva, aia cu care isi insela iubita. A recunoscut ca e adevarat dar incepe sa imi spuna vrajezi gen ca vrea sa se desparta de ea ca nu o mai iubeste ca s-a indragostit de mine etc. VRAJELI! normal ca i-am spus ca nu cred chestile astea, ne-am despartit -SFARSIT.

De atunci a trecut ceva vreme am 24 de ani si sunt tot singura, cine stie cand am sa ajung sa ma indragostesc si eu, cine stie pe unde hoinareste jumatatea mea si cand ne vom intalni. Ies foarte rar la intalniri, am devenit foarte rece. Ma afund din ce in ce mai mult in munca, facultate mai iesc cu prietenii nu sunt trista dar cu toate astea ma simt singura.Cand spun ca sunt singura, multi se mira cum de o "bunaciune" ca mine nu are pe cineva. Eu nu ma vad atat de frumoasa dar daca majoritatea baietilor imi spun asta... poate o fii adevarat si vad ceva ce eu nu vad.
Oare asta sa fie motivul pentru care dau numai de fustangii? Toti ma vad doar ca pe o fata frumoasa, proasta si buna pentru o noapte?
Nu sunt introvertita si nici "salbatica". Stiu cum sa ma comport cu cineva, sunt inca foarte haioasa, cu oricine ies ii fac sa rada si destind atmosfera.

Oare o sa fiu forever alone? Imi este si rusine sa spun ca pana la varsta asta nu am avut o relatie serioasa cand altii au si copiicrying. Oare chiar eu sunt de vina pentru situatia mea? Nu vreau sa am doar o aventura...

Cred ca am sa imi cumpar un dildo ca sa imi satisfac nevoile. O sa fiu nebuna cu pisicile.
Multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca pana la sfarsit. Am incercat sa rezum cat am putut pentru ca de fapt mi s-au intamplat mult mai mult, as putea scrie un roman. Un sfat? Cei care doar vor sa rada macar sa se abtina de la comentarii.

31 răspunsuri:
| ShamelessQboy a răspuns:

De ce crezi ca fericirea poate fi neaparat in doi?
A fi virgină este totusi o virtute, deși pentru majoritatea nu mai e la moda, dacă ai reusit sa o păstrezi până acum oare de ce ar trebui să o pierzi de acum înainte?
Este adevarat ca sexul este o metoda de satisfacere fizică, chiar si psihic ne ajută, eu personal sunt cam dependent de genul asta de satisfacție.
Te invidiez ca reușești să trăiești fără, mai sunt si alte moduri de a ne trăi viața, nu neapărat să faci ce face majoritatea, relații, familie sau chestii de genul! Est i mai diferită si speciala in felul tau.
Nu-mi permit sa zic mai multe, stiu prea putin despre tine.