Heyyy si eu am o relatie cu un baiat d 17 ani si eu am tot 14 . si in fine el locuieste unde am eu bunicii. astea fiind spse. cunosc povestea. te suna rar. si vorbeste sec gen : ce faci? bine. tu? si eu bine. hai ca te sun mai tarziu. si suna de il ia draq. probabil crede ca daca iti spune ceva acum u o sa le povestesti prietenelor tale. si nu cred ca te minte dar daca ti-ar spune anumite chestii poate nu ai avea cum sa il ajuti sau poate ca. nu are nimic d ascuns. te`ai gandit la asta? si daca nu te suna el. suna-l tu si daca iti da cu ocupat trimitei un mesaj. din-ala care sa il atinga la corason
Varsa nu e un motiv care sta in centrul "iubirii" sa zicem, aparent... Insa se poate ca tu sa astepti sa te sune el si el asteapta sa il suni tu.Fiecare asteptati sa vedeti cat de interesat este celalalt de fiecare, deci posibil sa asteptati amandoi si sa nu va contactati, care duce la distrugerea comunicarii si asadar la sfarsitul relatiei. incearca sa reinviati comunicarea si flirtati mai mult.asa,chiar si la distanta se poate comunica bine de tot
Eu zic sa il uiti, oricum o sa va despartiti curand. Ochii care nu se vad se uita.
Nu are importanta varsta...
Dar cum ai zis si tu, este o oarecare distanta intre voi doi.
Incearca sa intri in vb cu el cat mai mult si sa deveniti din nou mai apropiati si incercati sa va vedeti cat mai des
baftaa!>
Nu cred ca distanta e cea mai mare problema. si eu am o relatie la distanta care momentan decurge mai bine decat multe alte relatii de pana acum. incearca sa. l suni tu mai des. sa aduci mereu subiecte de discutie si cu timpul va deveni si el mai comunicativ. daca vezi ca nu se schimba poate a fi timpul sa il lasi si sa treci mai departe. sper ca totul sa fie bine:*