| Pissu_6243 a întrebat:

Hey.Am si eu niste nelamuriri.(intrebarile mele sunt mai mult pentru baieti, dar pot sa`si dea si fetele cu parerea) Deci...am o relatie cu un baiat de aproape 7 luni si avem o oarecare distanta, adica nu stam in aceeasi zona, el sta unde am eu bunicii si ne vedem mai rar.Toata vara trecuta eu am stat acolo si totul a fost super, acum...de o luna nu ne-am mai vazut, simt ca s`a distantat, parca nu mai e la fel, nici la telefon nu mai vorbim ca la inceput, inainte imi spunea totul, acum.mai putin.Simt ca ma si minte, nu stiu de ce. Ce as putea face?
Dau funda la cele mai bune raspunsuri. Fara chestii rautacioase, va rog.
PS: Eu am 14 ani si el 17 (poate sta cu mine si din cauza ca prima data cand m`a vazut a crezut ca am 16 ani, adica nu par de 14)

Răspuns Câştigător
| Ancuta_2332 a răspuns:

Heyyy si eu am o relatie cu un baiat d 17 ani si eu am tot 14 waiting. si in fine el locuieste unde am eu bunicii. astea fiind spse. cunosc povestealaughing. te suna rar. si vorbeste sec gen : ce faci? bine. tu? si eu bine. hai ca te sun mai tarziu. si suna de il ia draqlaughing. probabil crede ca daca iti spune ceva acum u o sa le povestesti prietenelor tale. si nu cred ca te mintestraight face dar daca ti-ar spune anumite chestii poate nu ai avea cum sa il ajuti sau poate ca. nu are nimic d ascuns. te`ai gandit la asta?laughing si daca nu te suna el. suna-l tu si daca iti da cu ocupat trimitei un mesaj. din-ala care sa il atinga la corasonbatting eyelashes

5 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Varsa nu e un motiv care sta in centrul "iubirii" sa zicem, aparent... Insa se poate ca tu sa astepti sa te sune el si el asteapta sa il suni tu.Fiecare asteptati sa vedeti cat de interesat este celalalt de fiecare, deci posibil sa asteptati amandoi si sa nu va contactati, care duce la distrugerea comunicarii si asadar la sfarsitul relatiei. incearca sa reinviati comunicarea si flirtati mai mult.asa,chiar si la distanta se poate comunica bine de tot happy

| thereforyou a răspuns:

Eu zic sa il uiti, oricum o sa va despartiti curand. Ochii care nu se vad se uita.

| ELLSSA a răspuns:

Nu are importanta varsta...
Dar cum ai zis si tu, este o oarecare distanta intre voi doi.

| Jelly_7813 a răspuns:

Incearca sa intri in vb cu el cat mai mult si sa deveniti din nou mai apropiati si incercati sa va vedeti cat mai desbig grin
baftaa!>big grin

| dora_7535 a răspuns:

Nu cred ca distanta e cea mai mare problema. si eu am o relatie la distanta care momentan decurge mai bine decat multe alte relatii de pana acum. incearca sa. l suni tu mai des. sa aduci mereu subiecte de discutie si cu timpul va deveni si el mai comunicativ. daca vezi ca nu se schimba poate a fi timpul sa il lasi si sa treci mai departe. sper ca totul sa fie bine:*