| Secret5 a întrebat:

Hey, am și eu o curiozitate! De ce lumea evita sa discute despre sex? Adică, dacă vorbești cu o persoana și se ajunge la acest subiect deja se face roșie la fata, se bâlbâie, și începe să schimbe subiectul! Nu e ca și cum acea persoana nu am făcut asta până acum! E aiurea, mai ales și la un film, când este o scenă de sex toți ori se uita in alta parte, ori încearcă să nu "para" că se uita! Mie una mi se pare un subiect banal ca toate celelalte, de ce ar fi asta o jena? Daca am făcut vreo greșală este din cauza tastaturii

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer nu vad de ce i-ar pasa cuiva despre sexualitatea mea, e ceva intim

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca este un subiect intim si delicat!
Sexul si viata ta sexuala nu priveste pe nimeni si nu-i normal sa se discute in public.
Faptul ca la film lumea se uita in alta parte, este pentru ca au bun simt si pudoare si se simt jenati de persoana cu care sunt.
Sexul nu-i un lucru banal de fapt, este extremd e important si este bine sa fie tinut privat, ca viata noastra sexuala sa nu ajunga pe micile ecrane de televizor, sau prin ziarele de scandal.

| OldSoul a răspuns:

Pai si ce ai vrea sa se intample?
Sa incepeti sa va spuneti fetishurile?
Sa povestiti ce amintiri aveti voi?

Intre prieteni, da, poate fi un subiect de discutie, dar cand deja il abordezi cu o alta persoana, treaba sta cu totul altfel, cu atat mai mult daca sunteti la inceputul relatiei.

| SkyPilot a răspuns:

De teama de a fi judecati de altii.

| Endoryus a răspuns:

Pentru ca oamenii sunt prosti. Intr-o era obsedata de sex si mai toti fac deja de la 12 ani, e stupid rau de tot sa ai probleme sa vorbesti despre asa ceva. Dar sa faci nu, "doamne fereste".

| Subsemnatul123 a răspuns:

De obicei virginii vor cu orice pret sa evite subiectul pentru ca unu la mana le este rusine sa vorbeasca despre asta si doi la mana ce pot sa stie ei despre sex daca n-au facut niciodata? Daca nici n-au avut macar prietene inainte e clar. Astia care au facut de multe ori se mandresc cu asta, nu au de ce sa evite subiectul. Si depinde foarte mult si in prezenta cui vorbesc despre sex.

| ovidiu123432 a răspuns:

Nu la orice persoana ii place sa vorbeasca despre asa ceva.