| MaliceThemen a întrebat:

Hey!
Am si eu o intrebare... Am San andreeas pe cd si l-am instalat in calculatorul meu (are si samp). Vreau sa ma reapuc de samp doar ca nu merge sa intru pe nici un server, intru pe ele spune ca incearca sa se conecteze si intruna imi apare sad Ce asi putea sa fac? va rog... dau funda { scuze categoria}

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi la firewall sa te lase sa ai conexiune libera. Sa nu ai samp blocat. Dezactiveaza antivirusu si incearca din nou. Daca ai dat block cand ti-a aparut prima oara sa bagi samp la exceptii in firewall trebuie sa il cauti si sa il bagi la trusted

| AZqwedas123 a răspuns:

Intrati pe 93.119.26.77:7777 este un server de samp care imita viata reala admini sunt foarte de treaba si e foarte fun daca intrati scrieti /report am fost adus de Bleach

| Th3Anon1mB0y a răspuns:

Si eu am pe CD san andreas dar am si samp 0.3d acum conteaza de ce marime e 0.3d, 0.3e, 0.3x, 0.3z si 0.3n
si daca e blocat serverul trebuie sa astepti sa se deblocheze dar daca nu merge nici atunci pff

| Anonymous69 a răspuns:

Baga asta
HostName: [0.3x] Nolimit RPG www.nolimit-gaming.com
Address: 109.163.233.126:7777
Players: 26 / 100
Ping: 11
Mode: NN:RP v3.1
Map: San Andreas

Aici nu facem diferente intre playeri!
Admini capabili!
Eventuri unice!
Intra pentru a afla mai multe!

| Mariosamp a răspuns:

Am facut un server de samp nou cu prieteni este de 1 luna si avem 40/200 pe el cand intri iti dam 1kk si un infernus e 10kk, la 50/200 se va face un event dgl cu premiu mare si se va da lvl up eu zic sa intrati acum si o sa va lasati de celelalte servere am multi prieteni pe el care s-au lasat de B-Zone si Bugged.ro

Nume:CsWin:RPG Server samp (0.3X)

Adresa:92.114.32.103:7777

Playeri:40/200

Mode:CsWin RPG v1.0.1

Map:LV si LS