| IoNuTzZ_4805 a întrebat:

Hey.am si eu o intrebare asa...ciudata.Cu toate ca am 12 any, sunt in spania de ceva timp si in romania aveam o fata in clasa care imi placea de ea... mi se tot arata in vise.cred ca am visato de vreo 7 ori, credeti ca viata atunci cand voi fi mai mare imi va da vreo sansa cu ea, chiar daca e nu ma cam placea?(si in vise cand o vad, eu visez ca ei ii place de mine)va rog nu radeti, multumesc.

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-a ramas gandul la ea.Ti-a parut si rau ca ai plecat si toate aceste date, le ia creierul tau si le proceseaza in somn.Cu cat te vei adapta mai repede, cu atat aceste vise vor fi mai rare.In afara de asta,nu poti stii niciodata, peste ani, cand vei veni inapoi... Speranta moare ultima.

| JustMeCata a răspuns:

Stiu si eu cum este sa iti placa de o fata iar acea fata sa nu te placa, si poate ca nu ai plecat de mult in spania si gandul iti ieste la ea, dar dupa un timp dorul asta daca putem spune asa o sa mai treaca, poate ca nu de tot si mai totusi incearca speranta moare ultima, si este o vorba care mie imi place: "Ai castigat sau ai pierdut, Nu te oprii din drumul inceput. LUPTA! Sperand ca intr-o zi tot ce doresti se va-nplinii. Regreta doar timpul pierdut tot ce puteai sa faci si...na-i facut!" Bafta!

| WhatMeanLove a răspuns:

Cand vei fi mai mare poate va fi nevoie sa revi in tara si cand te vei intalni cu ea este foarte posibil sa te stranga in brate dar si sa nu te bage in seama.Depinde si de ea daca e desteapta sau prostuta(fara supare)! Depinde si te tine daca esti destept sau nu! Si e nevoie mare si sa semanati!

| IoNuTzZ_4805 explică:

Pai eu am plecat din cauza ca mama mea era bolnava de schizofrenie paranoida si era despartita de tata si el fiind in spania a avut ocazia acum dupa 12 ani care nu ne-am vazut sa ma ia la el si mie mia parut bine ca plec catre un viitor mai bun dar stiam ca imi va fi dor de colegi...

| IoNuTzZ_4805 explică:

Cam ai dreptate daniel ca si eu mi-am dorit sa plec de la mama mea si sa implinit, cand eram mic si aveam 5 ani ziceam eu ca...pana cand am 12 ani, nai dureaza si acum am, am sa merg pe speranta asta

| IoNuTzZ_4805 explică:

Si deja am facut ceva.in clasa 1 ma strans de mana, in clasa a3a ii placea sa stea in banca numai cu mine, si in clasa a4a ma strans in brate zicandumi:noul meu coleg(am trecut testul dintra4a) dar intra 5a n-am mai fost la scoala aia, ca daca nu poate ma mai placea umpik.ca ea o perioada mi-am dat seama ca ma place dar eu am fost prea timid