| XyYx a întrebat:

Hey! am si eu o intrebare! Credeti ca dupa o relatie de 6 ani de zile este posibil sa nu mai existe atractie? Sa stai langa persoana respectiva si sa nu te mai regasesti? Sa simti ca locul tau nu mai este langa ea ci langa altcineva? Sa poti ramane prieten cu ea desi o data au fost sentimente la mijloc?happy E posibil?

Răspuns Câştigător
| ascris a răspuns:

Stii...imi aduci aminte de mine.
Cu siguranta te simti trist/a pentru ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui, pentru ca tu vezi lucrurile intr-un mod diferit de cel de langa tine care probabil te iubeste. Insa sunt decizii gresele in viata...cu care inevitabil va trebui sa traiesti si sa ti le asumi. E greu sa iti construiesti fericirea pe nefericirea celui de langa tine...insa este si mai greu sa fii un actor in propria ta viata.

De ramas prieten cu ea nu cred ca se pune vorba, mereu vor fi lucruri intre voi de care sa va aduceti aminte, si mereu ea sau tu veti avea momente in care te vei gandi ca poate relatia voastra ar mai merita o sansa. Nu va faceti rau inutil unul altuia.

Multi spun ca poate este un moment dificil si de aceea gandesti asa...insa te pot asigura ca daca azi gandesti asa, candva in viitorul apropiat vei gandi din nou la fel.

Sfatul meu este sa faci ceea ce eu nu am putut sa fac acum 2 ani si sa iti acorzi putina fericire, chiar daca aceasta inevitabil il va face pe cel de langa tine sa sufere.

Sper ca ti-am putut fi de ajutor.

4 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Da, dragostea a disparut pur si simplu.
v-ati distantat, daca tii la relatie incearca sa vb cu partenerul si saredeveniti ce ati fost odata
Baftă!

| Vix999 a răspuns:

Se pot toate mai putin acea prietenie de care spui. O prietenie s-ar putea sa exista doar daca ambii parteneri ajung la concluzia sincera ca nu mai au nici un fel de sentiment romantic investit.
Dar astea sunt cazuri foarte rare.

| AndreiBolos a răspuns:

Da, dar totusi raman amintirile care te macina putin.

| Stefy_Stefana_1993 a răspuns:

Nu...deoare ce un om cand are o relatie de lunga durata se ataseaza de ea si cu timpul incepe sa te obisnuiesti cu ea si cam tot timpul va fi acea atractie happy si dupa cum spui tu ai vrea sa ramai prietena cu el/ea deci logic da mai exista atratiehappy