| Alecsaandrra a întrebat:

Hey!
Am si eu o intrebare despre fostul meu prieten. deci la el e asa ma baga in seama de fiecare data cu toate ca nu vrea sa ne impkm si nu face nici un pas... M-am saturat am incercat in toate modurile sa rezolva problema. i-am zis sa`mi dea si ign dar nu a mers faza Niste sfaturi? cele mai multe primesc fundapuppy dog eyes.

Răspuns Câştigător
| мełıššα a răspuns:

Eu cred ca acest baiat nu prea stie ce vrea de la viata. sfatul meu este sa il lasi asa un pic pe el ca dupa el ` si sa fii mai indiferenta nu ii arata ca vrei sa va impacati. cu toate ca el a zis atunci ca nu vrea sa va impakati o fi spus asa ca sa te tulbure pe tine. dar eu cred ca inca tine la tine si daca nu mai vroia nimic nu te mai baga in seama DA Funda CA AI PROMIS :-W

3 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Draguta daca vezi ca nu te mai baga in seama...lasa-l...sunt 1000009874657 de baieti pe lumea asta.

| тecнιннιlα a răspuns:

Daca te baga in seama de fiecare data si nu vrea sa-ti dea ig inseamna ca poate inca tine la tine. Iti spun din proprie experienta: uneori simti nevoia ca pers iubita sa te bage in seama macar putin sa vz ca ii suparat ca v-ati certat ca sa poti sa-i spui NU. (sincer eu n`am zis nu pentru ca tinem unul la altu. dar simteam nevoia s`o fac Dar abia atunci cand am vazut ca ii pare raw. pana atunci turbam.) ii baiat iti dai seama ca vrea sa para ca`i tare. dar daca tine la tine (asta sti numai u si el) atunci asteapta se va intoarcewinking. Daca nu inseamna ca trebuie sa treci peste. Lasa`l nu`i vorbi indiferent. doar daca vrei sa-l ranesti doare enorm cand vb asa vb normal cu el dar nu. ca si cand ai vrea din nou sa fiti impr ci ca prieteni cand va vedea ca esti asa relaxata in fata lui va deveni el nelinistit si ca sa nu dai impresia ca nu mai vrei nimic atunci poti sa-l abordezi sa-i spui sa va impacati atunci ii fara ajutor se va simti singur si vei vn u :*. Nu cred ca`i vb de cum zice melissa ca ns ce vrea de la viata (si u si el laughing ) ci ca ii un pic indragostit si u la fel happy.

| Nana_5958 a răspuns:

Parerea mea este asa :
Atunci cand baietii ajung sa fie cu o fata si tin cu ADEVARAT la ea, nu le mai arde de tot felul de glume tampite si nesarate, sau de mistouri din astea fara rost. Ei ajung sa fie mai docili, visatori, incearca sa o faca pe iubita lor sa se simta cat mai bine.
Tipul asta de care povestesti tu aici, nu pare a fi prea printre norisorii roz, prea indragostit.
Cred ca lui i-a trecut "indragosteala" si a mai ramas doar orgoliul de fost iubit, de mare cocos, ca vai-doamne, a avut si el iubita si acum crede ca poate face orice cu tine, chiar si dupa despartire
Cum ai zis si tu, el nu are niciun gand de impacare, ii place sa te tina in sah... Crede-ma asta nu este afectiune, e doar misto si glume.
De ce nu te rupi tu de el? Da-i ignore tu. Fa tu primul pas sa scapi de el, sa te lase in pace.
Daca o sa il ignori mereu, o sa inceteze si el pana la urma. Nu are rost sa ii alimentezi "stima de sine" lasandu-te poate putin injosita de el.
Ia TU atitudine!