anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! am si eu o intrebare imi curge un lichid alb din zona vaginala si are un miros urat... ce sa fac? mi-a venit stopu iar dupa ce s-a terminat au inceput acestea! am 1 saptamana de cand ma chinuie!crying ast un sfat

7 răspunsuri:
| evilestevil a răspuns:

Spala-te mai des.

| splash132 a răspuns:

Esti virgina?

| splash132 a răspuns:

O fi urme de s.p, erma de la ultima partida rolling on the floor

| sinx a răspuns:

Du-te la doctor. In loc sa ceri sfaturi pe aici mai bine iti faci putin curaj si te duci la doctor. Ai putea chiar sa vorbesti cu mama ta, daca ai o varsta mai mica. Chiar nu va inteleg cum puteti cere sfaturi pe internet in loc sa vorbiti cu parintii. Nu trebuie sa iti fie rusine, oricui i se poate intampla.

Răspuns utilizator avertizat
| A12NDRA a răspuns:

Pe bune,numai baieti i-au raspuns? Draga mea stai linistita, este perfect normal acest lucru, inseamna ca organele tale genitale functioneaza corect.Nu ai ce sa faci, incearca un absorbant cum ar fi Distret.

| zeldaxlove a răspuns:

E un lucru absolut normal happy. Nu trebuie sa iti fie teama de "consecinte" pentru ca nu sunt. Incearca ca dupa ce ti se termina perioada menstruatiei sa iti pui absorbante Discreet. Aaa da, curgerea acelui lichid ajuta la curatarea vaginului. Pentru a evita mirosul iti iei absorbante la scoala/liceu/facultate/servici si ti le schimbi odata la 1-2 ore.