| Angelo_Iancu_1993 a întrebat:

Hey am si eu o intrebare.Nustiu si vreau sa imi ziceti voi.
Iubesc o fata si nu stiu unde sa o intreb pe FaceBook sau FacetoFace ziceti-mi unde as avea mai mult sanse

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca esti rusinos,pe fb, daca esti curajos, face to face.
Preferabil si corect este sa-i vorbesti privind-o in ochi, vei intelege adevarul pe loc, in mediul virtual te poti pacali foarte usor.
Deci, face to face.
happy
Bafta!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Intreab-o unde vrei, dar fa-o mai repede si invita fata sa va intalniti in lumea reala. Sarutul trebuie sa apara real, nu virtual!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai Iancule, faci barbatii de ras ma? De ce intrebi pe net atata timp cat ai langa tine persoana potrivita, fara rusine, ia-ti inima-n piept si vorbeste cu mama ta, cum ar trebui sa se compoarte un barbat de varsta ta cu fetele? Succes!

| gingergirl1 a răspuns:

Cel mai bine(si frumos) ar fi FACE in FACEwinking pentru ca poti sa vezi cum reactioneza.dar daca nu ai curaj, spune-i pe Facebook! Nu pierde timp, ca mine de exemplu, nu o sa vezi proasta mai mare ca mine laughing)) Mi-a plăcut de un băiat 1 an de zile, a aflat acum 2 luni,si a cam făcut ce a vrut cu mine straight face in sensul ca a văzut ca as fi făcut orice pentru el,si venea la mine doar cand avea nevoie de ceva straight face si am cazut de proasta. in fine.
Deci,te sfătuiesc sa nu te vinzi asa pe tava, pentru ca daca vede ca ai face orice pentru ea, profita la maxim [experienta, nu de alta ] laughing
Oricum, fi sincer cu ea si totul o sa fie binewinking succes :* Sau alta varianta ar fi sa rogi pe cineva in care ai încredere sa vorbească cu ea.

| Naightmare55 a răspuns:

Cel mai bine dupa parerea mea este Face to Face (dar merge si pe fb daca esti rusinos).

| irrumator30 a răspuns:

FACE 2 FACE, cel mai bine. Asa se rezolva astfel de probleme