| Vlad162 a întrebat:

Hey am si eu o intrebare pe care o s-o pun dierct.E ceva mai lunga, dar am nevoie de sfaturi. Sunt baiat, am 17 ani, si am(aveam)o relatie cu o fata la care tin enorm de aceeasi varsta. Avem 6 luni impreuna dar acum recent si dintr-o data,mi-a zis ca are nevoie de un timp singura sa-si puna gandurile legate de noi in ordine si sa ne separam un timp, ceea ce pentru baieti e cel mai nasol lucru...Ce sa zic, am inteles-o si am ingnorat-o total timp de vreo saptamana. dupa care am incercat s-o intreb cum s-a decis.A inceput sa-mi reproseze ca de ce nu i-am trimis nici macar un mesaj cand avea nevoie si ca n-am bagat-o in seama ca nu asa ii arat eu ca o iubesc etc.Si i-am zis ce vrea pana la urma? Si a zis ca pe moment nu ma mai vrea dar se mai gandeste la asta dar daca imi mai schimb si eu comportamentul fata de ea din ultima luna, in care eu personal nu vad cu ce am gresit.Ce sa fac? Apreciez orice sfat.

7 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Buna! Din ce am citit e o chestie tipic fetelor pe care baietii nu o inteleg.Cred ca ea a vrut doar sa te puna la incercare si chiar daca nu era sigura pe sentimentele ei fata de tine se astepta ca tu sa o cauti si sa ii spui ca nu pot trai fara ealaughing Sunt 90% sigura ca asa credea ea.Din moment ce tu nu ai facut acest lucru si i-ai acceptat decizia, ceea ce este corect, ei tot nu i-a convenit pentru ca ti-am spus la ce se astepta ea.Te iubeste dar nu prea stie ce vrea si nu stie sa profite de relatie din pacate. Sper sa fie totul bine si sa fiti impreuna pentru ca ar fi pacat si nu uita asa sunt fetele chiar daca zic un lucru sa nu le asculti tot timpultongue Bafta!

| danteewerr a răspuns (pentru Nextone):

Cum dracu vezi tu iubire cănd iți spune o fată hai să facem o pauză? Hai să fim serioși ce naiba! Iubirea este atunci cănd iți este dor de persoana de lăngă tine mereu! Eu cred că este o tipă care-și bate joc de el și il tratează aiurea.

| danteewerr a răspuns:

Iși bate joc de tine la maxim.Se plictisește fata tare de tot. Este plictisită și are nevoie să-și bată joc de cineva și a găsit si fraieru,adica pe tine! Tu ești genul acela de fraier care ar face ori ce să stea in preajma unei cretine din asta de doi lei. Since să fiu, dacă eram in locul tău, o sunam și imi băgam ceva in tot neamul ei,dar tu fiind mai fraier de fel nu vei face acest lucru și tipa va incerca sa te facă un fel de prost din ăla care stai cu tava după ea să-i demonstrezi tu că o iubești. Băi,sincer să fiu,tu dacă nu o să-ți redresezi comportamentul vis a vis de fete, vei fi un mare fraier toată viața! Acum să zicem că ești tănăr și este normal să nu știi ce să faci,de remarcat faptul că ai pus intrebarea aceasta și apreciez fatpul că poate vei ințelege cea ce doresc eu să-ți transmit prin acest mesaj! Părerea mea despre tine,este că ești un fraier mare de tot! Dacă te mai aud vreo dată că te tratează o tipă cu telenovele de acest gen te bat, ai ințeles? Păi ori ești bărbat ori ești cărlig de rufe? Auzi,cică are nevoie de o pauză, băi ce vrăjeală ieftină.Tu dacă erai inteligent puteai să-i zici, da dragă așă este ai dreptate,chiar și eu aveam nevoie de o pauză, și hopa henț, să vezi ce fel se schimba tipa, și chiar dacă iți dădea papucii să zicem, in ochii ei erai șmecher, te ținea minte toată viața ei ca fiind acel bărbat adevărat care nu ai pus botul la smiorcăiala ei! Fi băiat isteț și spune-i că eșți de acord cu această pauză, fi băiat deștept și dacă este să pierzi războiul ăsta o vei face cu capul sus ca un adevărat bărbat, știu că este greu, dar trebuie să te găndești că toată lumea a trecut prin așa ceva. Cănd mai intri in contact cu ea,spune-i că ești de acord cu această pauză și că iți place foarte mult să fie liniște in jurul tău, și chiar aveai și tu nevoie de o bine meritată pauză, apoi dacă-ți dă papucii o va face de ciudă să vadă căt o să te mai ții tu după fundul ei, iar tu băiat isteț iți vei vedea de viața ta, și vei observa că la un moment dat cănd te va vedea inconjurat de naturalețe, va incepe să dispere și va incepe să te caute, dar tu atunci o vei uita de mult timp și deja viața ta va avea alte priorități! Cum iți ziceam, depinde acum din ce pătură socială te tragi, depinde ce educație ai primit, depinde ce fel de om ești tu, depinde cum tratezi tu viața și tot ce te inconjuară. Fi tare mă băiațaș, nu te mai lăsa prostit de tot felul de fufe din astea de doi lei! Baftă și alege ce vrei să fii in viața asta! Un sclav ieftin compromis total, ori un bărbat adevărat care sție să piardă frumos!

| Vlad162 explică (pentru danteewerr):

Da-mi id-ul tau te rog, ca vad ca te pricepi la sfaturi si vreau sa vorbesc cu cineva.

| Vlad162 explică (pentru danteewerr):

Da-mi id-ul tau te rog, ca vad ca te pricepi la sfaturi, si vreau sa vorbesc cu cineva.

| Weezymihai a răspuns:

Nu ai gresit cu absolut nimic! Asa sunt multe in ziua de azi, nu mai apreciaza nimic din ce faci pentru ele. Daca nu este multumita de tine si de felul tau de a fi si iti impune sa te schimbi, nu e pentru tine. Cine te iubeste, te accepta asa cum esti.

| Alma14 a răspuns:

Daca ea ti-a cerut acea pauza sa-si puna ordine in ganduri era din cauza ca ori a aparut alt baiat in viata ei, ori s-a plictisit. A rectionat asa dupa acel timp in care ai ignorat-o pentru ca ea se va gandi ca daca o iubesti ii vei trimite mesaje de genu " Iubita, esti bine" sau " Te rog sa nu ma parasesti ".
Am trecut si eu prin ce a trecut ea si in momentul in care baiatul cu care eram si i-am cerut pauza nu ma cauta ma simteam data la o parte si vroiam sa-mi dea mesaje ca sa ma faca sa inteleg ca e mai bine langa el, chiar daca el nu stia ce se intampla de fapt.
Acum daca o iubesti nu trebuie decat sa incerci sa o tii langa tine si sa-i arati cat o apreciezi chiar daca ea este mai rece cu tine. Asculta piesa " Andra-Femeia ". Sper sa-ti fi fost de folos cuvintele mele. >big grin