| Vlad162 a întrebat:

Hey am si eu o intrebare pe care o s-o pun dierct.E ceva mai lunga, dar am nevoie de sfaturi. Sunt baiat, am 17 ani, si am(aveam)o relatie cu o fata la care tin enorm de aceeasi varsta. Avem 6 luni impreuna dar acum recent si dintr-o data, mi-a zis ca are nevoie de un timp singura sa-si puna gandurile legate de noi in ordine si sa ne separam un timp, ceea ce pentru baieti e cel mai nasol lucru...Ce sa zic, am inteles-o si am ingnorat-o total timp de vreo saptamana. dupa care am incercat s-o intreb cum s-a decis.A inceput sa-mi reproseze ca de ce nu i-am trimis nici macar un mesaj cand avea nevoie si ca n-am bagat-o in seama ca nu asa ii arat eu ca o iubesc etc.Si i-am zis ce vrea pana la urma? Si a zis ca pe moment nu ma mai vrea dar se mai gandeste la asta dar daca imi mai schimb si eu comportamentul fata de ea din ultima luna, in care eu personal nu vad cu ce am gresit.Ce sa fac? Apreciez orice sfat.

3 răspunsuri:
| MillyYi a răspuns:

Explica-i cum ai vazut povestea din perspectiva ta. Ia-i niste flori, un cadou sau ceva romantic si sigur va intelege... happy

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Bună!
Mie mi se pare că nu trebuia în acea săptămână sa o ignori chiar atât de mult.O mai puteai saluta sau să îi trimiți un mesaj de noapte bună, însă cred că și ea a greșit.Nu trebuia sa reactioneze în felul acesta. Explică-i cum ai văzut tu situația și de ce și respectă-i decizia finală.În iubire se presupune să ai încredere în paretenul tau și sa vă respectați reciproc.

| Madut a răspuns:

Poate vrea sa se simta mult mai iubita din partea ta. Mmmm... ai gresit ca nu ai bagat`o in seama ca nu v-ati despartit official doar ati luat o pauza. Acum daca tii atat de mult la ea ii cumperi niste florii o scoti la o plimbare in oras ii spui ce simti pentru ea ca o iubesti si nu vrei sa renunti la ea. Sa ai bafta.
P.S. daca va impacati sa va intelegeti mult mai bine.