| Vlad162 a întrebat:

Hey am si eu o intrebare pe care o s-o pun dierct.E ceva mai lunga, dar am nevoie de sfaturi. Sunt baiat, am 17 ani, si am(aveam)o relatie cu o fata la care tin enorm de aceeasi varsta. Avem 6 luni impreuna dar acum recent si dintr-o data, mi-a zis ca are nevoie de un timp singura sa-si puna gandurile legate de noi in ordine si sa ne separam un timp, ceea ce pentru baieti e cel mai nasol lucru...Ce sa zic, am inteles-o si am ingnorat-o total timp de vreo saptamana. dupa care am incercat s-o intreb cum s-a decis.A inceput sa-mi reproseze ca de ce nu i-am trimis nici macar un mesaj cand avea nevoie si ca n-am bagat-o in seama ca nu asa ii arat eu ca o iubesc etc.Si i-am zis ce vrea pana la urma? Si a zis ca pe moment nu ma mai vrea dar se mai gandeste la asta dar daca imi mai schimb si eu comportamentul fata de ea din ultima luna, in care eu personal nu vad cu ce am gresit.Ce pot sa fac? Apreciez orice sfat.

4 răspunsuri:
| BogdanS a răspuns:

Nu stiu daca o sa-l apreciezi pe al meu, insa eu cred ca nu te mai vrea deloc.Asa cred.Nu vrea sa-ti spuna direct ca nu te mai vrea ci vrea sa gaseasca un defect la tine ca sa cadeti de comun acord ca nu sunteti potriviti.Sau in cel mai rau caz ii place de altcineva si nu mai poate fi cu tine.Trebuie sa iei in calcul toate posibilitatile.

| mona a răspuns:

Cred ca fata nu stie ce vrea, daca ai lasat-o singura nu a fost bine ca nu i-ai trimis nici macar un mesaj si daca-i trimitea-i era bai de ce i-ai trimis, cred ca s a plictisit de tine

| Bacemi a răspuns:

Iti cauta tie defecte din cauza ca ea e nesigura, e instabila emotional.

Sincer multumeste-i ca ti-a aratat ca nu trebuie sa mai fii cu ea.

Sfatul meu : nu o mai cauta si daca ea vrea sa fie cu tine spune-i ca nu mai vrei tu asta.

Felicitari ca nu ai cautat-o deloc.

Ea e cu probleme.

Meriti o persoana mai clara cu sentimentele ei. Daca ea inventeaza probleme atunci cand nu sunt, cum crezi ca va face cand chiar vei gresi o chestie minora, iti va scoate ochii si va cauta sa te revansezi fiind sclavul ei.

Las-o balta. Lasa-i timp toata viata sa se hotarasca daca vrea sa fie cu tine.

Tu trebuie sa fii clar. Nu mai are ce cauta in viata ta.

| Zenithf a răspuns:

Fata te iubeste, dar este dezamagita. Poate se astepta la o dragoste ca-n povesti, cu feti frumosi, printese salvate, etc.
Poate astepta doar ceva mai multa atentie de la tine. Poate astepta mai multa comunicare.
Oricum ar fi, situatia asta nu este de o zi doua, ci de saptamani, poate luni. Tu ai intrat pe fagasul tau normal, si asta ea a interpretat ca fiind indiferenta din partea ta. Reprosurile ei intaresc ipoteza asta.
Daca vrei sa fii cu ea in continuare, fii mai atent la ea si vorbeste cu ea. Inca nu o cunosti, inca nu stii ce vrea ea de la tine. Afla.