Poate ca desi a cerut o pauza se astepta ca in acest timp tu sa o contactezi sa te interesezi de ea, si din moment ce nu ai facut acest lucru poate ca se gandeste ca nu iti pasa chiar atat de mult de ea. Cel imi bine ar fi sa discutati, sa ii spui ca din punctul tau de vedere atunci cand cineva cere o pauza, vrea sa fie lasat in pace, fara alte mesaje si asa mai departe, eventual sa iti ceri niste scuze ( cu toate ca nu ai de ce, dar asa sunt fetele ). Iesiti la o plimbare doar voi doi, si incearca sa discuti cu ea, fara ca altcineva sa va intrerupa. undeva in aer liber, unde sa va puteti relaxa. Cumpara-i niste ciocolata sau eu stiu ce ii place ei, un maimutoi de plus de care sa atasezi un biletel in acre sa ii spui ca o iubesti si ca iti pare rau ( sau ce simti pentru ea ) si daca nici asa nu ii trece supararea si inca mai afce "fite" te sfatuiesc sa iti gasesti pe alta Bafta!
Nu stiu foarte multe detalii despre relatia voastra. Oricum stiu cum e sa fii in situatia ei.In momente ca astea esti dezorientat, nu stii ce vrei de la viata si esti mai mereu suparat si dezamagit de tine si de altii.Intradevar este un moment in care iti pui si ordine in idei si vezi viata cu alti ochi.Cel putin e asa am fost.Stiu ca nu ti se pare corect cea ce face (poate intr'un fel fara sa'si dea seama se razbuna pe tine si stiu ca doare). Cred ca tot cea ce trebuie sa faci e sa incepi iarasi sa'i dai atentie intr'un mod gentil.Sa'i faci o mica bucurie, un mic cadou si sa'i fi aproape. Daca trece prin starea prin care am trecut eu are sigur are nevoie de cineva drag caruia sa'i zica ce are pe suflet. SUCCES! :* Funda?
Fa-i o surpriza, du-te la ea acasa cu o floare si o jucarie de plus micuta. nu uita si ciocolata.
Poate ca nu te merita. Pentru ca e aiurea ca dupa ce se decide sa ia o pauza sa iti reproseze ca tu nici nu ai sunat-o sau mai stiu eu ce. Sau poate nici ea nu stie ce vrea. Daca ea nu mai vrea o relatie serioasa cu tine de ce sa-ti mai pierzi timpul degeaba?