| teo3D a întrebat:

Hey am si eu o intrebare pentru baietiwinking... c va plc la o fata adica nu stiu vedeti numa curu si sanii sau va intereseaza si cat d fitoasa e cat d ca-lumea e nu stiu chestii din astea? rasp satisfacator primeste fundita:X

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

În primul rând mă interesează ca o fată să se exprime corect.
Ceea ce nu prea e cazul tău!

| Crisu a răspuns:

Pentru unii da.conteaza numai sanii si fundul, dar pentruu atsii conteaza si caracterul fetei si comportamentul. ei ar fi in stare sa fie cu o fata mai putin frumoasa doar pentru ca are sanii si fund si v. or sa o faca, cu ea. dar mare parte a baietilor, pun accent si pe caracter.

| forever4you a răspuns:

Majoritatea baietilor sunt asa pentru ca mai exista si exceptiibig grin

| C1p1 a răspuns:

Mie unu, la o fata, hmm nu stiu sigur... pai ar conta si asta un pic, da nu ma uit numa dupa asta straight face sa fie si draguta la fata, sa nu aibe fite, etc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mie mi-ar placea sa:aiba ochii craprui, sa fie de varsta mea sau mai mica, sa fie blonda sau bruneta, sa se supere usor dar sai treaca repede, sa nu fie nebuna dupa..., sa nu se uite dupa altii, sa nu aiba prea multe fite si sa fie un pic mai rebela, adica nu chiar asa ceva de genul nu la discoteca sau nu stiu ce...cam atat
funditabig grinbig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei.in primul rand conteaza sa aiba pasarica mare :-) rolling on the floor glm sa arate bine

| happyness_6113 a răspuns:

Nu toti sunt asa, sa stii.De exemplu, eu ii citesc din ochi. Dupa privirihappy. Trebuie mai intai sa-l "examinezi" laughing si iti vei da seama cum e.Acum,eu nu stiu la cine te referi, deci nu pot sa-ti dau un raspuns categoric. Ceva e sigur insa.Mai tarziu, n-o sa mai conteze "calitatile" astea, sa zicem asa, si atunci isi vor da si ei seama. Unii, nu iau in considerare ce ai, atata timp cat te plac pentru ce esti(asta e valabil in general la cei care te cunosc).

| valeatza a răspuns:

Sincer m-am indrogostit de rasul ei cel mai frumos din lume pentru mine, dar alti au alte gusturi...