Comportarea lui de la o zi la alta dovedeste ca ai fost folosita[ca, sa nu zic altceva], sfatul meu e sa nu iti mai faci de lucru cu altii daca esti casatorita si roaga-te sa nu afle sotul tau de escapada ta
Buna Adreea,
Imi primul rand "La multi ani" pentru numele tau.
Situatia e putin complicata dar e vorba de cateva puncte.
1. E clar ca simte ceva pentru tine- cel putin fizic dupa o saptamana petrecuta cu el
2. Nu vrea sa te piarda si de aceea incearca sa te manipuleze emotional
3. Vrea sa conduca situatia si sa nu tu. Adica lui ii place sa i se faca pe plac sau asa cu zice el.
Eu zic ca el simte pentru tine doar fizic si sa zicem intr-o mica masura doar ca si femeie. Ceea ce a facut el e posibilca el sa vrea sa renunte la tine dar nu putea o face direct si asa a gasit un motiv adica sa te faca pe tine vinovata si nu el.
In momentul acesta amandoi sunteti vinovati ca v-ati inselat partenerii dar nu asta e problema.
Ceea ce poti avea in vedere ca el e sa incerce sa te faca sa-l cauti si sa ramai legat de el.
Eu as zice sa-l lasi dar depinde ce simti tu pentru el. Oricum nu vor trece 2 saptamani sa te caute din nou si sa nu doreasca sa te vada sau sa te simta.
Frumoasa incercare capcaunule.
Mai incearca si alte versiuni fara "sotia" si "sotul".
Nu sunt putini insi care spun ca cel mai interesant sex e cel facut cu amanta.
Îţi dai seama că pot fi o grămadă de motive, mai ales dacă a început să ţină la tine. Dacă e aşa, te gândeşti că poate se simte aiurea şi se gândeşte că nu doar el te atinge?
Vorbeşte cu dânsul şi află.aşa e cel mai bine.
Dar mai important decât toate astea, ia o decizie.Ce vei face cu ei? Cu cine vei rămâne?
Nu fugi după 2 iepuri, că îi scapi pe amândoi.
La băieţi, îţi zic eu că totul e posibil, dar cam naşpa treaba ce i-ai făcut-o soţului tău, eu zic să-l laşi pe ăla. Pentru că dacă a înşelat-o pe iubita lui, te va înşela şi pe tine. Dacă nu-ţi mai iubeşti soţul mai bine părăseşte-l decât să-l faci să sufere când va afla... eu sunt mica, în fine, am 17 ani, şi poate nu ştiu atâtea... dar dacă cineva m-ar înşela nu cred că aş suporta. Pune-te în locul soţului tău, tu cum te-ai simţii dacă ai afla că soţul tău sau tipul acela te înşeală?
Intreaba-l pe sot, sunt sigur ca el poate sa-ti raspunda cel mai bine la intrebare.
Probabil si-a dat seama, ca tu ai sot si ca nu mai vrea sa se bage aiurea.
00Andreea008 întreabă: