Nu inteleg ce cauta cuvantul curva in context? in poza de la avatar daca esti tu ti-ai uitat voalul de baptista? Cat despre intrebare... nu cunosc niciun baiat care sa fi refuzat o fata care l-a abordat direct, mai ales ca nu e chiar convins,, Nu vreau sa am o prietena in viitorul prea apropiat'', daca il exciti putin nu cred ca va fi raspunzator pentru faptele lui. Good Luck.
Ma refer curva pentru ca acum pe bune, in mod normal nu ma asez in poala oricui.
In poala oricui? Ai spus ca sunteti prieteni buni... Prietenul la nevoie se cunoaste, asa-i? Daca n-am dreptate, spune`mi. Ideea este ca, te-ai imbatat si ai tras un pui de somn in poala unui PRIETEN, deci nu in poala oricui. Nu cred ca trebuie sa faci din asta o poveste de dragoste, cu plansete, si mai multe. beneficii. Parerea mea.
Salut! Deci fii dracu indreazneata, ete na n-ar chef de prietena acum?! O sa aiba candva, fi pe faza si inahtal. Repede nu sta sa-l ia alta, cu tupeu! Succes
.
Mai baga capul in poala lui..cu siguranta ca stii tu ceva, de ai o asa preferinta... vrei sa dormi si la mine?
Nu merci Si a sunat ciudat sa "imi bag capul in poala lui".
Acum ca esti treaza, suna ciudat, cand erai beata ma indiesc! sau vorbesc tampenii? nu cred!
Indoiesc!
Nu mi-am bagat capul in poala lui Am dormit pe el
Pe cine pe el scumpi? si cand ai simtit tare te-ai trezit, nu-i asa?
Dc esti nesimtit? Am stat pe piciorul lui. Si in mod normal nu as fi facut asta
Eu nu sunt nesimtit! confirm spusele tale! de ce sa nu o fi facut? eu daca eram in locul lui, nu-ti mai dadeam voie sa ridici capul, sincer!
Ma rog. Las-o balta.
Pace!
OK
TUPEU CONTROLAT! chiar daca a zis ca nu vrea prietena in viitoru apropiat incearca-ti norocul!