| LittleAngel01 a întrebat:

Hey:* Am si eu o mica problema in legatura cu iubitul.Noi suntem impreuna de 4 luni aproape, insa ne cunoastem de dinainte...primele luni au fost perfecte, insa in ultimul timp ne am certat numai din banalitati.stateam si certati 2-3 zile si asta ne a cam racit.Aseara ne am certat iar pe motivul ca i am zis ca nu eram pe mess si ramasesem onstraight face nu a vrut sa ma creada ca chiar nu am stat.adica era de la net.ramasesem inca 2 min si atunci a intrat el. i am tot dat msj si aseara si de dimineata.de dimineata mi a raspuns sec dandu`mi buna dimineata si zicandu`mi ca face raua si de atunci numai vorbeste deloc cu mine.nu raspunde nici la msj nici la telefon.sad Cam ce as putea sa fac sa i arat ca imi pare rau si ca il iubesc, ca vreau sa ne salvam relatia?sad Si ce as putea face pe viitor pentru a ne fi bine? Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Fii putin indiferenta, lasa-l cateva zile sa se linisteasca, o sa vezi ca o sa te caute el.Iar pe viitor lasa-ti astfel de prostii deoparte, maturizati-va, purtati o discutie matura, incercati sa lasati unul de la celalalt.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, intr-o relatie in care va certati atat de grav din asemenea nimicuri, nu mai e nimic de salvat. Orice om a experimentat faptul ca netul mai da erori, asa ca nu cred ca el nu intelege situatia. mai degraba nu vrea sa inteleaga fiindca simte ca relatia nu functioneaza si cauta o iesire. gandeste-te ca ati putea avea probleme serioase (moartea cuiva, boala unuia dintre voi, situatii finanaciare dezastruoase), cum ati putea trece peste ele intr-o relatie atat de imatura?

| elasexygagica a răspuns:

Da-l naibii e un scandalagiu, cautati altu mai tandru

| BurnInHellSucker a răspuns:

Doar ca nu vorbeste cu tine si ca nu iti raspunde la telefon asta nu inseamna ca v-ati despartit... 100% s-a sinucis ca sa nu iti mai faca rau. Si DA este vina ta o sa il ai pe constiinta toata viata pana o sa mori si o sa ajungi in iad.

| LittleAngel01 explică (pentru BurnInHellSucker):

Fa`mi o favoare lasa raspunsurile inutile pentru altcinevawinking

| ZuzaPinky120 a răspuns:

Iti spun sincer mi s-a intamplat.nu-i mai trim mersi.dac te iubea el te cauta p tine si isi cerea scuze nu.e vn ta chiar deloc.si dac el nu va mai fi c tine nu inseamna c se sfarseste lumea...raman mi de baieti mai frumosi si mai draguti...eu zic sai dai papucii inainte sa ti dea el si daca te iubeste cu adevarat te va cauta dupa aia si va face orice sa te recucereascahee hee