| Meowly1 a întrebat:

Hey, am si eu o nelamurire. Acum 2 saptamani aproape mi-am masturbat prietenul iar dupa 30 minute mi-am bagat mana in vagin (era prima zi de ciclu) acum ar trebui sa fiu in perioada de ovulatie dar dupa o saptamana deja am simtit dureri mari in burta si le am mereu aproape, ma dor ovarele si mai sus chiar, am scurgere vaginala pe care o aveam si inainte ca un mucus alb. Mai nou, azi am si greata, imi vine sa vomit. Care e cauza acestor dureri si simptome? Sunt insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe baza celor prezentate si precizate in prezenta intrebare, se poate presupune/aprecia ca senzatiile si starile descrise de tine : ''... mi-am bagat mana in vagin (era prima zi de ciclu) acum ar trebui sa fiu in perioada de ovulatie, dar dupa o saptamana deja am simtit dureri mari in burta si le am mereu aproape, ma dor ovarele si mai sus chiar,'' sunt provocate de o posibila infectie de natura bacteriana care s-a instalat in aparatul reproducator. Agentul patogen, cel mai probabil o bacterie, a ajuns in vagin in urma masturbarii ''pasaricii'' cu degetele NE/INcorect igienizate, in cazul masturbarii vaginului dupa descrierea ta : ''... mi-am masturbat prietenul iar dupa 30 minute mi-am bagat mana in vagin (era prima zi de ciclu)'' Posibila/probabila bacterie, putea sa provina si din sangele menstrual care a inceput sa se scurga in acel moment.
Este indicat/recomandat sa te prezinti la un Laborator de analize medicale pentru a-ti fi prelevata o proba de secretie vaginala si in urma analizarii efectuate sa se determine daca exista vreun agent patogen in organism. In acest moment este CU TOTUL IMPOSIBIL sa existe chiar si cea mai INFIMA ''simptoma de sarcina'' Multa sanatate!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O vizită la medic nu ar strica, el te va consulta si vei afla, ce varsta ai? Dar sunt slabe șsnse sa fi gravidă, probabil ai niste dereglări hormonale legate de ciclu, medicul tau ginecolog te va lămurii asupra acestui aspect.

| Meowly1 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 17 ani, am ciclu de la 11 ani

| Catalin77945 a răspuns:

Daca ti-ai bagat mana cu sperma in vagin pot fii ceva sanse, adica sunt sanse sa ramai gravida pe ciclu, dar nu cred neaparat, poate ai mancat tu ceva mai prost sau ceva, dar ai putea sa faci un test in perioada aceea cand se face si aflii atunci.

| Meowly1 explică (pentru Catalin77945):

Pai au trecut 30 minute si oricum daca erau ceva spermatozoizi aveau sa moara, cred eu. Plus ca cand am bagat mana a fost in dus deci a fost si contact cu apa.

| Meowly1 explică (pentru Catalin77945):

Si el nu a ejaculat atunci, era lichid preejaculator

| InsaneZor00 a răspuns:

Îți garantez eu ca sunt 0 șanse sa fii gravidă. Dacă toata povestea este exact cum ai spus-o tu. Poate ți se întamplă asta din cauza că te-ai "întărâtat" prea tare și ai fi vrut să faci sex cu el. Starea de greață poate să fie din cauza că te stresezi prea tare.

| maricicadinporumb a răspuns:

Da