| BoOony a întrebat:

Hey.am si eu o poveste cam stupida laughing, vorbesc cu un baiat de app 3 ani, el e din bucuresti iar eu din sibu si nu ne-am vazut niciodata, de aproximativ 7 luni de zile vorbim in fieacare zi, nikiodata nu m-am plictisit cu el si intodeauna am avut ce discuta...de cateva luni a inceput sa-mi zica ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine si eu simt ceva pentru el da nu stiu daca chiar il iubesc...credeti ca ar trebui sa pun punct si sa nu mai vorbesc cu el sau sa continui pana cand vine sa ma vada straight face dau funda :X

5 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Ai griija sa nu fi dezamagita doar, in rest fa ce simti.

Răspuns utilizator avertizat
| andreea2966 a răspuns:

Ai face o mare greseala daca ai pune punct, n-ar fi rau daca va veti vedea si o sa va cunosteti si mai bine, incearca sa nu vorbesti cu el o saptamana si daca iti va fi dor de el inseamna ca simti ceva, iubitul no intrat de vreo 2-3 zile pe skype si imi este ft dor de el, la inceput credeam ca nu-l iubesc si ma minteam pe mine si acym mi-am dat seama ca-l iubesc si mii dor ft mult de el happy

| michael5813 a răspuns:

Dat fiind faptul ca si eu sunt sibian in spun sa fi totusi prudenta! este stiut ca netul e plin de ciudati! nu inseamna neaparat ca e ok daca aveti ce povesti de vreo 7 luni incoace! unii infractori sunt foarte inteligenti, chiar cu mult peste medie si cu foarte mare...rabdare. dar pot foarte bine sa ma insel in privinta prietenului tau.

| KillSuckers a răspuns:

Faptul ca aveti tot timpul subiecte de discutat, arata va asemanati. aveti un limbaj comun si vedeti lucrurile cam la fel... e super! de ce sa te chinui sa explici altora cum vezi tu lumea cand el o vede deja la fel ca tine? CONTIUNA! CONTINUA!