...incearca sa afli totusi daca te place sau nu. dar in cazul in care te place, incearca sa te combi cu el pentru o perioada mica(2-3luni) si daca intr-adevar te place nu v-a spune la nimeni ca sunteti impreuna. mult succesc.>
Daca il placi fa-o! nu cred ca prietenia s-ar putea strica din moment ce voi 2 stiti sa comunicati!
Cam complicata treaba...Mai bine astepta un pic si incearca sal eviti un timp.(sa nu mergi la el daca iti simte lipsa va veni el dupa tine) asa tiai putea da seama daca te place, dar daca, chiar NU il placi atunci spune-i-o cu frumosul.
Eu cred ca ti-a zis pe mes ca are treaba ca ii era rusine sa iti zica ca te place iar in legatura daca e sa te combine este la alegerea ta
Eu chiar nu inteleg... de ce voi fetele o bagati pe aia cu prietenia mereu wtf adica e ciudat! Adica poate nu-ti place de el, si gata o bagi paia cu prietenia (vorbesc in general) sau iti place de el si nu vrei sa fii cu el ca iti strici prietenia:-J bullshits pe tava! eu zic ca daca ii place de tine si vrea o relatie spune-i ca nu vrei sa fii cu el scutestel de prostiile cu prietenia poate nu vomita cand ajunge acasa ii faci un bine