| Patrascu765 a întrebat:

Hey, am și eu o problema cu școală. Acum 2 zile la ora de sport când am intrat cu toți ai ne am schimbat in vestiar, după ce am terminat am fost până la baie( vestiarul profesorilor este chiar langa baie) am intrat în baie și când am ieșit am văzut prin crăpătură de la ușă (nu era închisă) profesoara de sport goala de abia își dăduse sutienul jos și urma și chiloți. Când am văzut că este complet goală am avut.o sculata. Când sa îmbrăcat cu tricou și pantaloni de trening mulați( nu înțeleg dc nu a păstrat chiloți că la cat de mulați erau pantaloni ce vedea forma de la păsărică) după ce am terminat ora m.am dus din nou la ușă și am observat că profa se îmbraca insa am văzut că profesori de sport se schimba fără probleme toți bărbați și femeile la un loc in timp ce vroia să își ia sutienul apare un profesor de sport gol care vroia și el sa se îmbrace după ce i.am făcut câteva poze formeleo profesoarei am plecat când am ajuns in clasa am arată pozele colicilor care m.au pârât profei. Aceasta sa supărat foarte tare pe mine.
In acel moment îmi trecea prin minte să o întreb dacă vrea să întrețină relații sexuale cu mine.
Că sa fac să păstrez pozele că material de **** sau sa le șterg?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Baitel, tu ai prea multe vise erotice!
In primul rand profesorii nu se schimba la orele de sport ale elevilor, iar daca cumva o fac, in nici un caz nu-si scot sutienul si chilotii si in ncii un caz dupa fiecare ora de sprot. Deci, imaginatia ta a luat-o razna, iesind din tiparelele realului, de aici si faptul ca te-am prins cu minciuna's gura!

Cat priveste pozele pe care le-ai facut, alta imaginatie de-a ta.

IMi pari un troll cam prost!

| Emilian65 a răspuns:

Sterge-le. si uita ce ai vazut!

| sofisis a răspuns:

Alte ocupatii n-ai decat sa santajezi profa de sport? Fereasca Sfantul

| Necunoscut112 a răspuns:

Ce imaginaţie bogată... Am mai văzut genul asta de povesti aberante care se termină cu :"as vrea să o intreb dacă face sex cu mine"... înţeleg că ai o fantezie cu profesoare, dar eu zic să aterizezi cu picioarele pe pământ în lumea reală.

| missfatadelatara a răspuns:

Păstrează-le ca sa aibă dovada de exmatriculare

| sweetangels a răspuns:

Zi mersi ca nu te-a dat in judecata!

| cyupaku a răspuns:

Fii mai hotarat in viata

| leapșa a răspuns:

Maaa mor. Cum sa fii atat de fraier sa faci alea publice? Tie nu ti-a venit vreun al doilea gand in minte cum ca ai fi parat? Ce te faci acum? Biata profa... De ea mi-e mila mai mult.
Dar sa-ti raspund: acum apuca-te de l..ba, ca doar ai totul pentru tine.

| potatodespotatonr12345 a răspuns:

Esti al dracu de prost ca leai aratat la colegi.
Trebuoa sa tii doar pentru tine.