Din punctul meu de vedere nu cred ca te iubeste.Suna ca ceva de genul: "Daca ma iubesti culca-te cu mine!". Baiatul acesta vrea doar sa se culce cu tine. Daca si tu vrei asta atunci e ok, dar daca nu atunci spune-i in fata ca il iubesti dar ca nu te vei culca cu el.
Waaw :-o :-o :-o. NU TE IUBESTE CU ADEVARAT. iti spune "Te iubesc" numai ca sa te abureasca pe tine si sa te faca sa crezi ca el chiar te "iubeste". am pus intre ghilimele pentru ca el nu te iubeste. iti spune doar ca sa te abureasca si sa te faca sa te duci la el acasa si sa te culci cu el. eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale cu el. parerea mea. el nu te iubeste, iti spune ca te iubeste numai ca sa te faca sa te duci acasa la el si sa te culci cu el. sper sa faci ceea ce este corect. bafta . sper ca te-am ajutat
Nu stiu ce sa zic. Faptul ca toti prietenii lui iti spun lucrul asta e singurul motiv pentru care te`ai putea gandi la el. Daca te cheama sa te culci cu el, voi nefiind impreuna ci doar spuneti ca va iubiti, nestiind exact ce simtiti, poate insemna ca tine la tine. atat de mult incat vrea sa te aiba pe deplin:s. mai bine ai vorbi cu el despre "voi". Ai incredere in ce simti tu si gandeste`te la faptul ca mai exista baieti, si ca el ar trebui sa iti fie doar prieten, fara sa te oblige sa faci ceva :s. succes>
Hmm.nu cred ca te iubeste, iti spune asa doar sa te culci cu el. Daca tu nu vrei spune-i asta si, cred ca ar fi mai bine sa nu te mai gandesti la el, incearca sa iti gasesti alt baiat... sper ca te-am ajutat
Nu ar trebui sa o faci... eu cred ca virginitatea ar trebui pierduta cu cineva cu adevarat special.sh nu pune botu la ce spun prieteni luii sunt in haita cu el si vor sa il ajute sa se culce cu tine. acum totu depinde de tine