Hei. Deci tie iti place de el si lui de alta. Pai daca tie chiar iti place de el ia'ti inima'n dinti si spune-i. Daca trebuia sa'i spui in fata, ok, e normal sa-ti fie teama\rusine. Asta e dificil pentru o fata avand in vedere cat de timide suntem cand vine vorba de chestii de genu. Dar voi vorbiti pe FACEBOOK. E mult mai simplu. Lasa-i un mesaj cand nu e on. O sa te simti mai bine ca nu iti raspunde imediat. Si asa o sa se gandeasca si el putin la ceea ce i'ai spus. Daca tu consideri ca ceea ce am spus te ajuta si vrei sa mai vorbim despre asta poti sa dai add la andyx_the0@yahoo.com
Si tu crezi intr-o relatie la distanta? Sa va vedeti doar de 2 ori pe an? Eu zic ca nu are rost sa iti bati capul. E departe. Nu va rezista relatia voastra.
LelaG prin simplul fapt ca ii spui sa nu'si bata capul pentru ca nu are rost nu o ajuta cu nimic. Adica, gandeste'te putin. Daca ni s'ar spune tuturor mereu ca "aia nu e bine, las'o asa" nu invatam sa ne descurcam singuri. E mai bine sa dam cu capul si sa invatam din propriile greseli ca alta data sa stim ce trebuie facut si cum trebuie facut. Sper ca n'ai luat'o de rau ce'am spus.
Nu. Spre deosebire de altii, inteleg sensul unui comentariu.
Da. Iti dau dreptate. Dar de exemplu un copil vrea sa puna mana pe ceva fierbinte, tu il lasi? Numai pentru a se convinge singur?
Nu.
Daca este un om care a patit.o si stie, ii poate da un sfat prietenesc ca nu o sa mearga.
Si mai ales ca va fi o relatie la inceput, slaba. Una e o casatorie de zeci de ani si unul din ei pleaca in strainatate, si alta-i cand relatia se formeaza pe net.
Acum nu stiu. I-am dat un sfat. Daca nu vrea sa il urmeze, nu ma supar si nici nu ma afecteza cu nimic pe mine.