| Daysukki a întrebat:

Hey am si eu o problema, imi place un baiat de la mine din clasa, lui ii placea de mine anul' trecut cand mie nu-mi placea inca de el, acum nu stiu ce sa fac pentru ca ma tot roade gandul daca lui ii mai place de mine, din cand in cand se mai uita la mine, mai vine prin banca si sta cu mine.si din astea, azi am dansat cu el putin vals la prostie,,,, ca eu nu stiu vals, eu l-am tras sa danseze si a venit nu s-a opus,,. acu partea rea este ca el s-ar fi dus sa danseze cu orice fata daca l-ar fi tras la dans, pentru ca asa e el, dar o cologa tot se da pe langa el, in gluma, nu prea ma deranjeaza dar ea ia cerut nr de tell si i la dat, hmmm ce sa fac. niste sfaturi? cum sa ma comport cu el. adica nu vreau sa stie tot poporu' de cine imi place mie

Răspuns Câştigător
| protos87 a răspuns:

Salut! Cred ca o varianta ar fi sa te rezumi la a te comporta amical cu el, apoi sa incerci sa discutati si sa afli daca e reciproc. Daca el place pe alta si nu pe tine? Ce siguranta ai ca te place? Cred ca pasul pe care trebuie sa-l faci e sa fiti amici si apoi totul curge de la sine.

1 răspuns:
| florinnica83 a răspuns:

Prietene, sa stii ca indiferent de motivatie tu ne dai clar de inteles ca e vorba de un baiat nu de o fata. nu ma lua ca si cum te-asi critica dar sfatul meu este sa incerci sa stai mult mai mult de vorba cu inima ta si sa o intrebi mai exact ce vrea si de ce vrea asta. daca doresti sa discutam mai detaliat te invit pe mess sa vorbim. nicaflorin83@yahoo.com te astet