Daca tine la tine ti'ar respecta decizia, si s'ar gandi si la binele tau nu numai la faptul ca el s'ar simtii bine.Nu te mai amagii singura, daca vezi ca nu merge lasa' sa plece, fiecare fata trebuie sa aiba niste principii nu sa renunte la parerile ei pentru un prieten ca pana la urma asta este el este decat un prieten nu te mariti cu el, gasesti o gramada si gasesti chiar baietii care stiu sa te apriecieze la adevarata ta valoare.Succes si sper sa nu te lasi influentata de el, daca tu consideri ca nu esti pregatita nu face nici un pas, va veni si momentul asta...
E devreme dupa 5 luni, nu foarte devreme, dar fa-o numai daca il cunosti bine, daca relatia e foarte buna si pare de viitor.
Buna, pai nu stiu ce sa zic ca si eu am fost in situatia aceasta, sincer daca il iubesti nu renunta, eu nu am renuntat si iubitul meu m-a lasat din aceasta cauza si tot eu l-am cautat, am mai avut noi certuri si despartiri dar pana la urma m-a acceptat asa fara sa facem, desi inainte insista non-stop.Eu zic sa faci ceea ce simti, se poate ca el sa isi doreasca doar sex, dar are si el nevoile lui, depinde acum numai de tine ce ai de gand sa faci, oricum daca te iubeste te asteapta si nu te bate la cap cu asta, e clar! Eu zic sa nu o faci cu el cel putin nu inca, eu sunt cu prietenul meu de 1 an si totusi nu am facut-o, a vazut ca nu vreau si a acceptat situatia, vei vedea pe parcurs daca merita sau nu, mai asteapta, nu se stie ce o fi in mintea lui, tu il sti mai bine, dar oricum nu trebuie te rogi de el sa fie cu tine, daca vrea bine daca nu, nu, tu fa ceea ce crezi ca e mai bine!
Deci i-am zis iubitului meu ca sunt pregatita sa facem dragoste, asta dupa 1an si 2luni, iar el a zis ca sunt mica, desi am 17ani. Vezi dupa 1an si tot el m-a refuzat.Eu zic sa nu o faci, dar daca te simti pregatita go!