Incearca sa discuti cu el, sa inteleaga ca asta e firea ta si iti e greu sa te modelezi si sa accepti anumite lucruri. E greu cand te simti iritata de orice mic lucru dar el ar trebui sa inteleaga asta si sa incerce putin sa nu te mai irite din orice lucru marunt pentru ca personalitatea ta e de asa natura incat te enervezi rapid. Daca sunteti fericiti impreuna nu are rost sa va despartiti din chestii asa marunte pentru ca la urma urmei nu asta conteaza, ci linistea si echilibrul. Cel mai important e sa discutati si sa va deschideti unul fata de celalalt. Fiecare sa isi spuna punctul de vedere si sa incercati sa va impacati. Daca tu crezi ca trebuie sa te schimbi incearca sa faci niste exercitii pentru a fii calma, poate ai si o viata stresata si asta nu e bine si alimenteaza suspansul asta care e mereu intre voi.
Faci un control, iti da domnu' psihiatru ceva calmante, apoi incerci sa ai si tu o relatie normala. Cat crezi ca rezista baiatul ala sa te tot auda? Sa stea cu tine ar insemna sa-si semneze decesul interior, si-ar da zilele diavolului.
Buna.
Eu zic ca daca chiar tii la relatia cu acest baiat ar trebui sa incerci sa fii mai calma.
Daca problema e din ambele parti trebuie discutat si ajuns la un compromis altfel devine o relatie toxica.
Iar daca el e cel pasiv in relatie de 1 an jumate ar cam trebui sa stie cum sa te calmeze, daca te iubeste, nu sa dea apa la moara sa ajungeti in pct de despartire.
Oricum sunt sigura ca dupa fiecare cearta va simtiti rau si regretati cuvintele aruncate, poate e timpul sa invatam sa zicem un ''imi pare rau'' mai ales daca stiu ca eu sunt cel sau cea care a gresit. Cel putin la mine asa functioneaza relatia.
Relatie sortita esecului din lipsa de respect si sentimente!
Cand iti este drag cineva cu adevarat si-l iubesti foarte mult, nu te certi cu el/ea ( deloc), nu-l jignesti si nici nu-i provoci vreo suparare.
Pauzele nu au ce cauta in relatiile adevarate, bazate pe dragoste sincera si adevarata.
Cand se ajunge la cerut pauze, inseamna ca nu mai este nimic de pierdut in relatia aia, fiind pe ultimii metri, inainte de marea ruptura.
beausingurlamasamea întreabă: