| Narcissa a întrebat:

Hey... am si eu o problema mai dificila. Nu stiu cum sa explic. Imi place un tip, dar nu e ca toti ceilalti. El are ceva special(nu stiu exact ce, dar ma atrage). Mereu cand ne vedem pe strada se tot uita dupa mine :d. (nu ne cunoastem personal). Ieri nu am facut ultimele 2 ore asa ca am plecat de la scoala cu o colega sa ne plimbam. Tipul are prietena:d. Si ieri, am trecut pe langa liceul la care invata prietena lui. I-am vazut pe amandoi. El statea jos langa un garaj si plangea, iar ea statea si se uita la el, dar nici ea nu era prea fericita. Se certau, el plangea, ea era suparata. Sincer, cand i-am vazut am simtit ca cineva a bagat un cutit in minestraight face, am inceput sa plang. Ei nu m-au vazut. Am plecat. Am mers intr-un loc apoi am mers in parc cu colega mea. Acolo ne-am intalnit cu niste prietene. Dupa vreo 3 minute au venit si ei. Se vedea ca el a plans. Iar a inceput sa se uite la mine. au mei mers putin si s-au oprit la o banca unde au stat o ora si ceva doar uitandu-se:-s Cand a plecat colega mea am mers sa o conduc. Ea a plecat iar eu m-am intors. Treacnd pe langa ei, el iar se uita la mine si a inceput sa pasaie in spatele meu. Nu m-am intors deoarece m-am simtit prost ca si prietena lui era acolo. Apoi am plecat si nu stiu ce s-a mai intamplat. Aseara am vorbit cu o amica pe mess si mi-a spus ca crede ca e din vina ei, ca ei ii place tipul si ca are un fel de relatie cu el, ca ii e frica sa nu fi aflat prietena lui. vrajelioh go on (fata aia e o fitoasa si se da la toti baietii din oraslaughing ) Dar mi-a spus ca tipul nu e de aici, ca e din alt oras, ca parintii lui sunt in acel oras iar el sta aici la un verisor de-al lui, ca lucreaza la o spalatorie. I-am cerut id-ul lui sa vb cu el, dar a inventat chestii gen : nu are net acasa, are id dar intra prietena lui, si a inventat tot felul de chestii sa ma tina departe de el. Faza e ca vreau sa il ajut dar nu stiu cum. Pot sa ii iau id-ul de la o prietena. Vreau sa il ajut cumva, dar nu stiu cum. Credeti ca ar trebui sa vorbesc cu el? Ce sa ii spun? Cum pot sa il ajut? Ma cunoaste si cred ca ma place deci nu a fi o problema sa vb cu el si chiar daca nu intra pe mess vb cu el pe strada laughing:d Chiar il plac si vreau sa fie fericit.happy

Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi. Dau funda si voturi. Multumesc:*

1 răspuns:
| Tzutzik a răspuns:

Salut,ar fi superb sa vborbesti cu el,poti sa-i spui ca doresti sa-l ajuti după care el v-a înțelege ce ai făcut pentru el și posibil vă veți întîlni. Poți chiar să-i propui să vă plimbați putin, și să-i dai tot felul de întrebări, ieșiți intr-un week-end împreună la o cafea și discutați între 4 ochi.Tu dorești să-l ajuți,atunci nu ezita,poate chiar s-s săturat de amica sa și dorește să fii tu cu el,dar nu are curajul să-i spună, tu trebuie să-l ajuți. Apropo poate e o soră de-al lui, vreo verișoară și el poate nu plîngea poate îi intrase ceva in ochi.Ar fi bine să fie așa, vezi și tu ce faci baftă!
Fii bravo!kiss