| Madalina_7770 a întrebat:

Hey. am si eu o problema oarecum, am o prietena care e cu un baiat care imi e vecin, el a devenit obsedat de ea si cand se despart el e suparat, plange si ea ultima sansa i-a dat-o din mila si vrea sa scape cumva de el da nu stie cum... vreau si eu urgent niste idei va rog :X

2 răspunsuri:
| anonimul325360 a răspuns:

Pai daca vrea sa scape de el sa se desparte de el si sa ii zica ca nu tr sa planga dupa ea ca mai sunt fete in lume stii cum se zice daca iubesti pe cineva elibereazaL laughing nu serios daca plange trebuie scos afara din casa sa se plimbe cu prieteni sa uite! explica-i daca ii esti prieten adevarat scoate-l afara nu tr neaparat sa dai bani cu el dar plimbativa... fal sa uite ca asa stand in casa nu ii va trece niciodata boss gandeste-te la ce ti-am zis

| prettyangel17 a răspuns:

Ceva asemanator patisem si eu odata... spune-i sa-i spuna sa se desparta dar s-o faca mai usor, mai bland, sa-i spuna ca timpul le va rezolva pe toate, si poate va intelege...te rog frumos imi poti raspunde si mie la cele doua intrebari ale mele suntbig grin nu stiu ce sa fac