Acel DELOC! al tau e raspunsul. Poti avea prieteni apropiati, cu care legatura poate fi atit de strinsa incit sa fie ca si cu cea a iubitului, insa ei tot amici iti sunt. Iti place de el ca om. El ar putea fi un asemenea amic. Insa nu il vezi deloc a fii prietenul tau. Corect e sa ii spui asta. Ca sa nu ramina dezamagit mai tirziu si sa sufere. Te simti ciudat pentru ca nu e un lucru usor sa stii ca cineva tine la tine, daca esti om, si iti pasa de cei de linga tine. Acel sentiment, "fior", cum l-am simtit si eu o data, e doar un sentiment de recunoastere, de raspuns la faptul ca el tine la tine. Dar doar atit. Daca tie nu iti place de el, el trebuie sa stie, si tu sa nu ii dai nici o sansa. Insa mai poate fi o situatie. Una din fetele la care am tinut cel mai mult, si pentru care am fost cel mai bun prieten (amic), mi-a fost "suflata" de un baiat caruia ii placea mult de ea, dar ei nu ii placea deloc de el. Eu am avut "sansa" de a face citeva gafe fata de ea, si astfel el a avut de cistigat. Au ajuns ca, numai dupa doua luni sa se casatoreasca! Cred ca iti dai seama ce era in inima mea! Mie imi spunea totul despre el, ca nu ii place, ca nu vede in el prietenul ei, ca mai apoi ei sa devina prieteni si soti! Deci, in primul rind, cred ca tu trebuie sa stii ce e in inima ta, pentru el.
Din exprimarea ta, referitoare la sentimetele pe care tu i le porti, adica "DELOC", inteleg ca tu nu il suporti pe respectivul... poate gresesc, insa " Caps Lock'ul " folosit, ma trimite cu gandul la asta.
Ce ai putea sa faci? Poi nu merita sa te sacrifici pentru el daca tu nu vrei asta! Spune'i sincer cum sta treaba fara ocolisuri! Daca vezi ca tot nu intelege, ignora'l si poate se trezeste la realitate. Ideal ar fi sa nu-l jignesti daca vrei sa ramaneti macar "amici"!
P. S: Cand te'a intrebat daca iti place de cineva si tu i'ai intors intrebarea, l'ai facut practic sa inceapa sa viseze la tine; a inteles ca si tie iti place oarecum de el. Consider ca aici ai gresit!
Multa bafta!
O sa reuseasca sa treaca peste chestia asta. daca nu-l placi deloc o sa fie usor sa il eviti... cu toate ca esti cu el in clasa
bafta in continuare
Cred... Si ar trebui sa subliniez CRED ca stiu sentimentul... Ar fi de treaba baiatul si totusi nu-ti place de el. esti cam pierduta si nu sti ce sa faci. Insa daca nu iti place nu iti place si asta e ii trece lui incearca sa eviti sentimentul acela ciudat si gata