Intr-un fel are dreptate, dupa un an si ceva ...in primul rand nu trebuie sa faci ce nu vrei, doar de dragul lui, gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci, de 3 4 ori, asculta-ma! gandeste-te bine!
Mei dupa 1 an si ceva cu cineva impreuna eu cred ca ai curajul sa incepi viata sexuala cu el
Inseamna ca nu te iubesti indestul cred pentru ca daca te ar iubi nu te ar pune sa faci lucruri pe care nu le doresti
Nu cred ca nu doresc dar am avut o perioada cand eram bolnava si pentru asta tot insista si eu il refuzam explicandu-i ca nu pot in starea asta si acelasi lucru mi-l spunea mereu ca nu il iubesc si tot din astea.
In ziau de azi baieti vor doar sex... nu e de mirare eu zic ca trebuie sa te inteleaga si pe tine ca nu poti si u tot timpul eu zic maio bine sa vb cu el si sa ii explici care si cumm sta treaba. sa imi zici ce ai facut
Am incercat de mai multe ori sa stau de vorba cu el dar mereu imi reproseaza ca ar trebui sa inteleg fiindca asta este o nevoie a barbatilor si de cele mai multe ori cand ajungem la discutia asta se face ca uita si dupa aia se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Totusi,are aproape 20 de ani si ma gandesc ca ar trebui sa nu se mai comporte asa.