| EmonicaLaura a întrebat:

Hey! Am si eu o problema si stiu cum sa trec peste.
Sunt cu un baiat de...3 luni credstraight face. El a intra 10, iar eu abia anul acesta care vin merg la liceu.(Licee diferite). Suntem si din zone diferite deci nu ne putem intalni crying (faceam asta pe timpulu scolii, cand mai venea la scoala la care invatam eu pentru ca si el a invatat in acea scoala). Totusi ne iubim, adica ne iubeam.Eu nu cred ca el mai simte ceva pentru mine desi la inceput era nebun dupa mine, ma iubea foarte mult.Atunci cand intra pe messnger as vrea sa il intreb despre,, noi", dar nu am curajul necesar sa pun o astfel de intrebare.Atunci cand ii este pomenit numele sau este pe messenger inima parca sta sa explodeze, asa de tare il iubesc. Totusi nu stiu daca el mai simte ceva pentru mine.Va rog ajutati-ma! Ce credeti ca e cel mai bine sa fac? fundita!
PS:Nu vreau sa ma despart de el.
PPS:Am auzit ca se da la alte fete, dar nu stiu sigur, se poate sa fie doar barfe.

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Sai spui in fata ceea ce simti, ceea ce gandesti. face to face nu pe mess, la tel sau prin mesaje. vezi ce spune si in functie de asta decizi daca mergeti mai departe impreuna sau fiecare pe drumul lui. decat sa ai langa tine o persoana rece, indiferent mai bine suferi 1 2 3 saptamana dupa el si dupa gata,

3 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Mz ptr funda :*

| monycutzza a răspuns:

Cel mai bine e sa-l prinzi intr-o zi si sa vorbesti cu el deschis, fara ocolisuri.succes

| dydy_1467 a răspuns:

Fa ce-ti dicteaza inima!