Crezi ca am asteptat 2 ani si este un moft? Te-ai gandit mult inainte sa spui asta?
M-am gandit mult si am si experienta...dar daca nu-ti convine raspunsul nu fii impertinenta
Hai măi, vorbiți cu părinții voștri despre voi doi. El ar putea veni atunci. Eu sunt cu prietena mea tot de 2 ani și ea e din Finlanda. Nu ne-am vazut nici odata față în față, doar prin apeluri video zilnice. Plănuiesc să merg la ea cât de curand. Și eu am 20 de ani și ea 15. Deci lucrurile sunt și mai posibile la voi decât la mine. Hai că o să fie bine
Nu renunta. daca aveti relatie de 2 ani. merita sa incercati. e la distanta. dar in 2 ani de zile si eu ma plictiseam. dar voi nu ati renuntat.
am o prietena de 16 ani si are prieten de 19. si se iubesc f mult. chiar daca in general nu sunt de acord cu "iubirea" si ce inseamna ea, asta nu inseamna ca nu pot sa recunosc cand 2 oameni se iubesc.
spune-i sa vina. daca nu are prieteni, o sa isi faca. nu te speria. daca ai tai sunt impotriva o sa accepte in timp.
eu am 17 ani si prietena mea 15. mama ei a fost de acord pana la urma. si acum cat timp eu o respect pe mama ei, mama ei ma respecta pe mine.
spune-i sa vina. nu fi speriata.
Nimic nu e prea departe cand va iubiti mult, eu cu prietena mea suntem la 2300 km departare. Pt mine 500 de km sunt floare la ureche. Pana la urma trebuie sa va intalniti ca daca nu o sa va para rau, 2 ani deja e prea mult. Poate va intalniti undeva la jumatea drumului dintre voi.
Crede-ma, eu m-as fi dus si din a doua luna de cand ne cunosteam, dar nu m-au lasat ai mei ...
Nu e pentru o fata sa strabata tara sa cunoasca un baiat. dar daca continuati asa relatia voastra o sa se raceasca. Ai face bine sa te impui sa-i dai ultimatum ori vine sa te vada ori renunti la el ca asa nu mai poti.
beausingurlamasamea întreabă: