| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a întrebat:

Hey.am si eu o rugamintehappy. As dori daca vreti.cine vrea sa isi povesteasca cum a fost prima data adica.(unde s-a intamplat...cu ce partener/a.cati ani aveti, cum a fost, cum va`ti simtzit?)...Imi place sa citesc povesti de genul astahee hee. sa nu credeti ca la mine nu s-aintamplat! De ex: incep eu cu povestea meah. dupa aia revenim la povestile voastrebatting eyelashes. cele mai frumoase, interesante, impresionate fundalove struck
Deci...eram intr-o zi.cu prietenul meu, si m-a chemat la el spunandu`mi ca are o surpriza pentru mine.si sa ma imbrac pentru ceva special happyAsadar am ajuns la el.Ma abordat usor.ma manjaia pe picioare. apoi pe piept.ma saruta usor pe gat si tot asa.au fost saruturi lungi si pasionalelove struck a fost ca un vislove struck eu am 16 ani si el 18 asta s`a intamplat acum o lunabatting eyelashes. ne-am asezat usor in pat.si el ma dezbraca in timp ce ma saruta din ce in ce mai repede... E cam searalaughing. 02:25laughing. si ma duc sa ma kulklaughing. sper ca va placut povestea si nu v-am plictisit prea multhappy. acum astept si de la voilove struck nblove strucklaughing

Răspuns Câştigător
| Dreamin a răspuns:

Na fost mare brnza la mine
am facut-o may mult pentru el ca imi er frica sal pierd oh go on si am kiulit de la scoala si dupa drept la ell acasa laughing) imi batea tare inima.eram emotionata ca orce adolescenta/copil. aveam 14 ani aproape 15. si ca sa vezi dupa o saptamana neam deprtit. Deci iti dai seama cu fel de persoana am stat happy dupa am cunoscut urmatorul cu care am avut o relatie de 1 an day dreaming care m-a facut sa simt adevarata dragoste :X orice mangaiere ma ducea in paradisss, era foarte tandru ma saruta cu pasiune mereu si era ff atent la detalii, facem dragoste cu melodii de dragoste ma magaia ma puupa ma strngea in brate. ce sa zic :X adevarul ca racii sunt cei mai romantici cand vreau :X pacat ca s-a terminat naspa si cu asta...

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Locul: biserica
Varsta: 6 luni
Eveniment: botezul meu
Persoana care m-a sarutat: mama
Sentiment: am uitat

| νєησм a răspuns:

La petrecerea de ziua mea cand implinisem 13 ani nu eram tocmai zdravan (eram beat) si fata la fel ( am ales-o din intamplarelaughing ) si am lasat invitatii sa danseze in sufragerie iar noi am mers in dormitor si usor usor am ajuns sa o facemhee hee.

| username23 a răspuns:

Deci era vara si el mi-a propus sa facem o excurie, am ajuns intr-o padurice si acolo incet sa desfasurat toata actiunea. m-a durut rau de tot, dar acum au trecut 7 luni si e bine mersi, sunt tot cu ala cu care am inceput, si a fost pentru 1 oara