| noemiso a întrebat:

Hey! am si eu sa zic ceva...am cunoscut o fata acum de 2 ani si m-am indragostit de ea.dar problema este ca fata sta in al oras departe de mine..neam vazut de 3 ori si mi-a zis ca ma iubeste si de atunci tinem legatura..sa nu intelegeti gresit ca nu sunt Lezby dar nu pot sa o uit nici cumsadce as putea sa fac?sad

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

In 2 ani sa va vedeti doar de 3 ori mi se pare putin si in plus o mare pierdere de timp, e decizia ta ce vei face de acum incolo dar eu as abandona,, proiectul,,

9 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pana la urma, esti fata sau baiat?
Pur si simplu nu te mai gandi la fata respectiva. Ocupa-ti timpul cu alte lucruri si incet o vei uita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca nu lesby atunci ce mai poate fi? intrebarea ta e cum sa o uiti? pai cu timpul o ver=i uita ca dintr-o data e imposibil, sau cautati alta fata big grin

| Vix999 a răspuns:

Pai daca esti fata si te-ai indragostit de ea..ai tendinte de lesbianism.
Daca esti baiat oricum iese din discutie chestia cu "Lezby"..care apropo e cu S nu cu Zwinking
Poti sa incerci sa nu mai comunici deloc cu ea ..in felul asta vei uita incet incet ca existawinking

| d3javw a răspuns:

In concluzie minte de copil micbig grin

| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Pai daca iti place de ea fii cu ea nu teopreste nimenea.

| yubyta123 a răspuns:

Continua sa fii cu ea ca nu sunteti chiar asa departe daca va iubiti

| Artys a răspuns:

Daca zici ca v-ati vazut de 3... si te iubeste e vrajeala completa laughing cautati altawinking

| mariaion a răspuns:

In concluzie ce sex ai tu?

| noemiso explică:

Mda sunt fata...am incercat asta sa nu vorbesc cu ea sa nu o bag in seama de toate dar nu rezist mai mult de 2-4 zilesaddar o sa mai incerc asta nu este bine ce fac...ea imi zice ca ma iubeste inainte am crezut dar acum are prieten si nu asa este ca inainte!